2777
2789

وقتی ینفر پیشمه حالم خوبه ارامش دارم ولی وقتی ک میرنو تنها میشم ی حس بدی میاد سراغم انگار ک استرس دارم یا یچیزی شبیه عذاب وجدان بعده گناه ی همچین احساسی

بخاطر درسم مجبورم بیشتر تایم روزو تو اتاق تنها باشم و همینجوری حالم بده و استرس دارم

قبلا اینجوری نبودم تازه اینجور شدم خیلی وقت نیس

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونم که بدتر دارو بخوری هی خواب الودی من میخورم انگار معتادم نئشه میکنه

ای بابا کنکور دارم نمیشه ک اینجوری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی وقته اینجورم وخیییلی اذیتم

وای منم قبلا اصلا تو جمع خجالت نمیکشیدم الان وسط حرف زدن یهو صورتم قرمز میشه دستو پام میلرزه بشدت استرسی شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT :

این حس استرس یا ناراحتی هنگام تنهایی که تازه شروع شده، می‌تونه دلایل مختلفی داشته باشه و برای بهتر شدنش راهکارهای مؤثری وجود داره. در ادامه به چند دلیل و راهکار اشاره می‌کنم:

دلایل احتمالی:

1. تغییرات اخیر در زندگی یا احساسات:
شاید اتفاقی در زندگی‌ت افتاده یا یک تجربه ناخوشایند، این حس تنهایی و اضطراب رو برات ایجاد کرده. حتی ممکنه ارتباط با دیگران کم شده باشه یا حس امنیتت در جمع از بین رفته باشه.

2. افزایش استرس یا فشار کاری:
درس خوندن یا مسئولیت‌های زیاد گاهی می‌تونه فشار روانی ایجاد کنه و در تنهایی به صورت استرس بروز پیدا کنه.

3. حساسیت به تنهایی:
اگر اخیراً بیشتر تنها بوده‌ای، ممکنه ذهنت به این حالت عادت نکرده باشه و وقتی تنها می‌شی، احساس عدم امنیت یا ناراحتی کنی.

4. نشانه‌های اضطراب یا افسردگی خفیف:
این حالت می‌تونه نشونه‌ای از اضطراب یا افسردگی باشه، به‌خصوص اگر با افکار منفی یا حس بی‌حوصلگی همراه باشه.

---

راهکارها:

1. زمان تنهایی‌ت رو مدیریت کن:

برنامه‌ای برای تنهایی‌ت داشته باش که دقیقاً بدونی چه کاری می‌خوای انجام بدی. این برنامه می‌تونه شامل درس خوندن، استراحت و تفریح باشه.

تنهایی‌های طولانی رو با استراحت‌های کوتاه و ارتباط با دیگران در بینشون ترکیب کن.

2. از تکنیک‌های آرامش‌بخش استفاده کن:

مدیتیشن یا تمرین تنفس عمیق: وقتی حس استرس می‌کنی، چند دقیقه چشمهات رو ببند و نفس‌های عمیق بکش.

موسیقی ملایم گوش بده: موسیقی آروم می‌تونه فضای ذهنت رو تغییر بده.

3. با افکارت بازی کن:

وقتی حس عذاب وجدان یا استرس داری، این فکر رو با خودت مرور کن: "آیا واقعاً دلیلی برای این حس وجود داره؟"

سعی کن به چیزهای مثبت یا موفقیت‌هایی که امروز یا دیروز داشتی، فکر کنی.

4. اتاق یا فضای مطالعه‌ت رو تغییر بده:

شاید تغییر دکور یا حتی اضافه کردن یک گلدون کوچیک بتونه حس بهتری بهت بده.

نور کافی در اتاقت داشته باش و فضا رو راحت و دلنشین کن.

5. ارتباطت با دیگران رو حفظ کن:

اگر مجبوری تنها درس بخونی، در زمان‌های استراحت با کسی که دوسش داری تماس بگیر یا پیام بده. حتی یه مکالمه کوتاه می‌تونه آرومت کنه.

اگر امکانش هست، بعضی از کارهات رو در کنار دیگران انجام بده، مثل کتابخونه رفتن یا نشستن در فضایی عمومی.

6. ورزش رو فراموش نکن:

ورزش‌های سبک مثل یوگا یا پیاده‌روی می‌تونه سطح استرس رو کم کنه و روحیه‌ت رو بالا ببره.

---

اگر حس می‌کنی این وضعیت خیلی آزاردهنده شده و نمی‌تونی به تنهایی مدیریتش کنی، مشورت با یک روانشناس می‌تونه خیلی کمک‌کننده باشه. همچنین، یادت باشه که این حس موقتیه و با تمرین و تلاش برطرف می‌شه.

پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT :این حس استرس یا ناراحتی هنگام تنهایی که تازه شروع شده، می‌تونه دلایل مختلفی ...

ممنونم گلییی

1
5
10
15
20
25
30
35
40