2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مردم از بس گرمی خوردم اگه الان انتقال ندم فروردین دکترم نیس دارم عصبی میشم دلم میخواد انتقال بدم تمو ...

عزیز خیلی هم رحمت گرم باشه تو انتقال پس میزنه معمولا برای انتقال رحم رو یه مقدار سرد میکنن. انشالله بتونی بدون دردسر انتقال بدی و مثبت بشه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی بیمه ها میده من نیرومسلح هستم هزینه پانکچر رامیدن ولی داروها که خارجیه ازاده

تامین اجتماعی اولین باره میبینم هزینه های داروها رو داره میده جالب بود برام. کلا تا حالا نزدیک ۱۳۰۰ از پول داروهامو داده شکر خدا. فقط پونصد و خورده ای خودم دادم. جالب بود برام معمولا تامین اجتماعی زیاد پول دارو نمیده

بچه ها بیمه تکمیلی هستید ؟ هزینه های آی وی اف رو میده بهتون؟

عزیزم من بیمه ی سامان هستم برای تکمیلی خودم تو انتخاب نوع بیمه، بیمه ی دارای خسارت درمان نازایی رو زدم. اول خودمون پرداخت میکنیم اون میده یک ماه بعد. حدود پنج تومن برای میکرو. البته آزمایش و دارو و سونو و اینا رو هم میده تا یه حدی

ماهنده جون جدیدا خیلی حساس شدم ...نشستم کلی گریه کردم سبک شدم  

طبیعیه عزیزم‌. راستش من یه زمانی به همسرم میگفتم درمان ناباروری احتیاج به مشاور و گاهی دارودرمانی داره واقعا دردش بعضی اوقات خیلی سنگینه میگفت نه ولی الان دکتر قلب بهم قرصی که داده تپش قلب رو کم میکنه و ضد استرس هست. من خیلی آروم تر شدم. خداروشکر الانم که تو سیکل هستم میخورم. الان الکی هم هست آروم تر شدم به شوهرم گفتم دیدی خیلی موثر هست. باورت میشه من تپش قلبم بهم ریخته بود و شب ها از شدتش بیدار میشدم. این تجربه ی من هست عزیزم. خیلی راضی ترم الان

عزیزم من بیمه ی سامان هستم برای تکمیلی خودم تو انتخاب نوع بیمه، بیمه ی دارای خسارت درمان نازایی رو ز ...

راستی میشه درمورد بیمه تکمیلی یکم توضیح بدین؟ خودتون بیمه کردین؟ 

راستی میشه درمورد بیمه تکمیلی یکم توضیح بدین؟ خودتون بیمه کردین؟ 

آره گلم بیمه ی سامان بیمه ی تکمیلی انفرادی داره البته الان یه چند تا دیگه هم دیدم مثل کارآفرین. من سال قبل بیمه کرده بودم سال اول مدت انتظار داره ولی دیگه از سال دوم مدت انتظار نداره. من راضیم از سامان طرح هاش خوب بود نازایی و دندونپزشکی هم داره. بیمه ی من حدود یک و نهصد شد. فقط دندونپزشکیش میصرفه واکثر پولت برمیگرده حالا چه برسه آزمایشات و چیزهای دیگه

طبیعیه عزیزم‌. راستش من یه زمانی به همسرم میگفتم درمان ناباروری احتیاج به مشاور و گاهی دارودرمانی دا ...

من هروقت داروی هورمونی استفاده میکنم تپش قلب میگیرم نفس نفس میزنم انگار اضافه وزن دارم اره بخدا به یه ارام بخش نیاز داریم ... نمیدونم شاید من دراشتباهم احساس میکنم من رفتنی اون ذوق وشوق رو ندارن یه جوری انگار مجبورا تحملم میکنن ...همیشه میگن یه دونه نوه که بیشتر نداریم انگار خنچر به قلبم فرو میکنن

آره گلم بیمه ی سامان بیمه ی تکمیلی انفرادی داره البته الان یه چند تا دیگه هم دیدم مثل کارآفرین. من س ...

یعنی چی سال اول مدت انتظار داره؟ من میتونم خودمو بیمه کنم برا پانچر و انتقال به دردم میخوره؟

نه مشکل اینه که باید از شهرستان بیاد . گفتنش مهم نیست . مامانم بیماری زمینه ای داره میترسم یه موقع چ ...

عزيزم حق داري نگران باشي

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️