2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ایشالله ک توام خدا بهت نی نی میده مطمعن باش بچه تو از همه اونا شیرینتر میشه براشون 

ان شاء الله .خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه منم بین اونا .من به بچه شون حسودی نمیکنم اتفاقا خیلی دوسش دارم ازخدامه بچه دوم هم بیارن اما خب بعضی وقتا از رفتار مادرشوهرم دلگیر میشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هممون این احساسو داریم. منم قبلا به نوه ها حساس نبودم الان همش حس میکنم اونا به نوه ها بیشتر اهمیت م ...

من به نوه ها حساس نیستم به رفتار بزرگترها حساسم .بله چاره ای جز صبر نداریم .

سلام خواهریا رفتم آزمایش ایمنی بدن دادم بعدش دکتر وقتی دید گفت ایمنی بدنت مشکل داشته ک باردار نمیشدی ...

اره عزیزم نگران نباش به منم همینو گفتم ۴ بار انتقال نا موفق داشتم بار پنجم که آزمایش ایمنی دادم مشکل داشتم دارو مصرف کردم دوقلو بار دار شدم انشاالله شما هم نتیجه میگیری

خواهری بخدا من اینجوری نیستم یه زن حامله ببینم ناراحت بشم یا بگم چرا خدا به فلانی داده به من نداده . ...

اي جانم، ميفهمم چي ميگي، خودتو بزن به نشنيدن. سخته ميفهمم ، ولي داريم امتحان ميشيم😊

من كه فعلا كرونا رو بهونه كردم، گفتم تا كرونا هست من يه طفل معصوم رو نميارم توي اين بيماري 😂

مادرشوهرمم از اونروز ميگه خيلي خطرناكه بزار واكسنش بياد🤦🏻‍♀️

ديگه خبر نداره جامو توي مطب و بيمارستان بايد بندازم😂

اميدوارم هرچه زودتر خدا حاجت دل هممون رو بده🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم خودت خوبی‌؟  ببین گلم منم این مدلی نبود آمپولم ولی میدونم باید دورانی حل کنی نه این ...

سلام عزیزم خوبی میگم من آمپولمو که باید ۵ تا پودر و با ۳ تا آب قاطی میکردم هرکاری کردم نتونستم مواد آخر آمپول رو بکشم تو سرنگ یه کم باقی میماند و کشیده نمیشد رفتم درمانگاه تزریقات کنن تزریقاتی هم گفت آخرش تو سرنگ کشیده نمیشه  اونم نتونست پیش یه تزریقاتی دیگه هم رفتم بازم اونم نتونست علتش چی میتونه باشه عزیزم ؟ 

سلام عزیزم . من همیشه ناشتا آزمایش میدم ولی فکر نکنم نیازی به ناشتایی باشه Hamelegi_com Mamababy.b ...

سلام ممنون عزیزم خدا خیرت بده

واااای نمیدونی چقدر دربه در پیدا کردن کانال یا جایی بودم که بشه ازش اینترنتی لباس بارداری خرید...خیلی لطف کردی😘😍

تا الان نرفتی ؟ منم فردا میشه روز ۱۳ پریودم دعا کن اندومترم زخیم شده باشه ، صبح بهم نوبت داده  ...

منم آندومترم نازکه.  رشد نمیکنه روز دوازدهم پریودی ۵ بود . استرادیول خارجی هم خوردم اثر نکرد . شما برای ضخیم شدن آندومتر چه دارویی مصرف کردید؟

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
خواهری بخدا من اینجوری نیستم یه زن حامله ببینم ناراحت بشم یا بگم چرا خدا به فلانی داده به من نداده . ...

من یه زن حامله مبینم دق میکنم واقعا

انقدر غصه میخورم نفسم بالا نمیاد، دلم میخواد بمیرم

نمیگم اون چرا بارداره ، به من مربوط نیست هرکس زندگی خودشو داره... فقط یادم میاد که چند ساله منتظرم و چه بلاهایی سرم اومده اما هنوز دست از پا درازتر... میگم خدایا تو که بلدی بدی چرا به ما نمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خانوما من ای وی اف کردم..خودم مشکل داره لوله هام..منفی شد..هنوزپیش دکترم نرفتم..کسی بوده لوله هاش مش ...

سلام گلم من لوله هام مسکل داشت و هر دوتارو تو بارداری خارج رحم از دست دارم الان لوله ندارم ای وی افم ۲ بار منفی شد بار سوم مثبت. جنین مستقیم تو رحم گذاشته میشه به لوله کاری نداره کلا ای وی اف بگیر نگیر داره همون بار اول شاید مثبت نشه شما صبوری کن درمانتو ادامه بده انشالله به زودی نتیجه میگیری اخه منم قبلا یجا خونده بودم کسایی که لوله ندارن مثبت شدنشون سخت تره و همش نگران بودم ولی دکترم رد کرد این حرفو.