2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044757 بازدید | 684410 پست
راستش چون من ادم شجاعی هستم حتی امپول های بازو رو خودم نمیزنم😅

منم بازو نمیزنم. منظورت سیناله؟ اون که دور نافیه عزیزم. خیلی راحته عزیزم تو بروشورش هست. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم روز ده پریودم پس فردا سونو میشم برای ضخامت

تا الان نرفتی ؟ منم فردا میشه روز ۱۳ پریودم دعا کن اندومترم زخیم شده باشه ، صبح بهم نوبت داده 

شما چندتا جنین میخوای انتقال بدی ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
آره دکتر منم همش داشت تنظیم میکرد  گفت 25-26"میشه احتمالا فکر کنم من که بیام بیرون درو ببندن ...

خب بازم خدا رو شکر که کارت اسفند میشه و عید امسال مامانی. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
۵تاجنین داشتم. ۲تا رو سری اول و ۳تا رو اینسری انتقال دادم

عزیزم پاشو غم خوردن رو بزار کنار. خونه تکونیتو تموم کن و وسایل عید و سفره هفت سین رو آماده کن. شکوفه ها دارن در میان😍 بوی عید و سال نو و قرن نو. پاشو گلم به وقتش دوباره قوی میشی و شروع میکنی عزیزم🥰 این راه سختن گلم زمین خوردن زیاد داره قوی باش

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
منم به هوش اومدم حال شوهرمو فقط میپرسیدم😀😀بعد که اومد بالا برای عمل آوردنش بالا سرم، بعد عمل هم تخ ...

آخی😟😟😟

من ابن سینام اونجا بخش زنان جدا بود تو اتاق خانوم بودیم همه ولی خب ریکاوری قاطی پاتی بود😂

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
خب بازم خدا رو شکر که کارت اسفند میشه و عید امسال مامانی. 

انشالله❤️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

آندومترم نازکه ضخیم نمیشه.  درمانی برای افزایش ضخامت آندونتر سراغ دارید ؟؟؟؟

لطفا اگه میدونید کمکم کنید 

استرادیول اثر نداره

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
عزیزم پاشو غم خوردن رو بزار کنار. خونه تکونیتو تموم کن و وسایل عید و سفره هفت سین رو آماده کن. شکوفه ...

عزیزم‌چه‌خوب‌نوشتی

روحمو‌‌تازه‌کردی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
۵تاجنین داشتم. ۲تا رو سری اول و ۳تا رو اینسری انتقال دادم

سری‌اولم‌بلاست‌بود؟

آزمایش‌ایمنی‌وانعقادی‌دادی؟

عزیزم‌دفعه بعد‌‌اول‌دلیل‌نگرفتن‌جنین‌هاپیداکن‌‌بعددرمان‌شروع‌کن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آزمایشمم منفی شد

عزيز دلم واقعا دركت ميكنم، انشاالله ايندفعه با هم مثبت ميشيم اصلا ناراحتي نكن و سعي كن زود خودتو جمع كني😍😍 

خودت فقط ميتوني به خودت كمك كني و روحيتو عوض كني و آماده بشي براي بعد عيد انشاالله🌸🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
تستی که از راه بینی میگیرن من شنیدم هزینشم زیاده شما الان تو چه مرحله ای هستید ؟ پانکچر نشدین؟

تست بيني و حلق آزمايشگاه شبانه روزي آرامش سمت سعادت آباد ٣٠٢ تومن من دادم، جوابش هم يك روزه دادن

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️