2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام خانما شما امپول ستروتایدرا کی میزدید چقدر فاصله با امپولای دیگه میزاشتین؟ مم امروز صبح امپول ن ...

سلام‌عزیزم

مگه‌دکترت‌نگفته‌‌‌‌ستروتاید‌امروز‌بزن.فرداروصبح‌بزن

خی‌چهارشنبه‌روهم‌صبح‌بزن‌دیگ

دکترمن‌ستروتاید‌روصبح‌هاازساعت‌۱۰‌تا‌۱۲‌‌گفته‌بودبزنم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خواهریا رفتم آزمایش ایمنی بدن دادم بعدش دکتر وقتی دید گفت ایمنی بدنت مشکل داشته ک باردار نمیشدی دوتا بسته قرص بهم داد ک تا شروع انتقالم بخورمشون کسی بوده ک ایمنیش مشکل داشته و بعد باردار شده باشه

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
خانم ها یه بغضی تو گلومه ...هروقت جاریم میره خونه مادرشوهرم کلی ذوق میکنن بخاطر بچه شون ...انوقت من ...

😢😢😢 خدا حواسش به دل ما هم هست غصه نخور عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خانما من امروز که سونوشدم پولیپ داشتم دکتر گفت بخاطر داروهابوجود اومده بعد که قطع کردی ازبین میره.اص ...

عزیز با فاصله ی چند ماه میکرو کردی؟

خواهرا چکار کنم زود پریود شم چند روز که تا شنبه بیفتم تو سیکل نخوره به تعطیلات😢

من هر وقت تاخیر داشتم زعفرون دم کرده میخوردم. 😅

سلام‌عزیزم مگه‌دکترت‌نگفته‌‌‌‌ستروتاید‌امروز‌بزن.فرداروصبح‌بزن خی‌چهارشنبه‌روهم‌صبح‌بزن‌دیگ دکترم ...

اره دوتا پرگووریس و یه سیتروتاید را گفت امروز بزنم فردا وپس فردا هم همینجور اخه من پرگووریس راصبح میزدم امروز عصر زدم 

یا رب العالمین