2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
دومی

عزيز دلم يكم حال و هوات عوض بشه دوباره شروع كن، نا اميد نباش خدا بزرگه 😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
تامین اجتماعی اولین باره میبینم هزینه های داروها رو داره میده جالب بود برام. کلا تا حالا نزدیک ۱۳۰۰ ...

يعني مدارك دادي بيمه؟ يا اينكه از روي دفترچه داروخانه كم كرده؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هروقت داروی هورمونی استفاده میکنم تپش قلب میگیرم نفس نفس میزنم انگار اضافه وزن دارم اره بخدا به ی ...

هممون این احساسو داریم. منم قبلا به نوه ها حساس نبودم الان همش حس میکنم اونا به نوه ها بیشتر اهمیت میدن. چیکار میشه کرد جز توکل و صبر🤲❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خانم ها یه بغضی تو گلومه ...هروقت جاریم میره خونه مادرشوهرم کلی ذوق میکنن بخاطر بچه شون ...انوقت من ...

عزيز دلم بغض براي چي؟ منم خواهرام كه ميرن خونه مامانم، مامان اينا واسه بچه ها ذوق ميكنن، ولي من هميشه ديدگاهم اينه كه خواهرام ديگه ديده نميشن، ولي من خودم ديده ميشم.

با يه سري فكرها خودمونو اذيت ميكنيم، كه ميتونيم يه جور ديگه بهش نگاه كنيم، جوري كه حال خودمونو خوب كنيم. 🌸

يعني مدارك دادي بيمه؟ يا اينكه از روي دفترچه داروخانه كم كرده؟

نه عزیزم از روی دفترچه سری اول. سری دوم تایید دارو گرفتم از تامین اجتماعی

نه عزیزم از روی دفترچه سری اول. سری دوم تایید دارو گرفتم از تامین اجتماعی

نميدونستم كه ميشه، تمام مداركمو دادم براي بيمه تكميلي

یعنی چی سال اول مدت انتظار داره؟ من میتونم خودمو بیمه کنم برا پانچر و انتقال به دردم میخوره؟

مدت انتظار داره عزیزم فک کنم تا نه ماه داره برای سال اول. از سال دوم به بعد دیگه مدت انتظار حذف میشه. برای دندون و آزمایش و سونو و دارو نداره ولی برای نازایی و زایمان داره فک کنم

نميدونستم كه ميشه، تمام مداركمو دادم براي بيمه تكميلي

منم نمیدونستم واسه همین تعجب کردم. تو دفترچه نوشت ماما برام بردم تو فاکتور دیدم که خیلیشو تامین اجتماعی داده. کلا تا الان دفترچم واسم بیشتر جنبه ی دکوری داشت الان دیدم به درد هم میخوره شکر خدا😅

منم نمیدونستم واسه همین تعجب کردم. تو دفترچه نوشت ماما برام بردم تو فاکتور دیدم که خیلیشو تامین اجتم ...

دقيقا منم فك ميكردم تامين اجتماعي مفت نمي ارزه😂

خانم ها یه بغضی تو گلومه ...هروقت جاریم میره خونه مادرشوهرم کلی ذوق میکنن بخاطر بچه شون ...انوقت من ...

ایشالله ک توام خدا بهت نی نی میده مطمعن باش بچه تو از همه اونا شیرینتر میشه براشون 

خدای من خدای معجزه هاست . 

خانوما من ای وی اف کردم..خودم مشکل داره لوله هام..منفی شد..هنوزپیش دکترم نرفتم..کسی بوده لوله هاش مشکل داشته باشه ومثبت بشه؟؟؟اخه بااینکه میگن ب لوله ربط نداره ولی من خعیلیا خوندم منفی شدن😭😭😭😭😭😭

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
@پروانه21   عزیزم نتونستم ریپلای کنم من دلم میگه مثبتی😍ایشالا مثبت میشی منم امیدوار شم❤

مرسی عزیزم واقعا روزنه ی امیدی تو دلم پیدا شدبا حرفت خدا از دهنت بشنوه انشالله شما هم به مراد دلت برسی با همه ی منتظرها

عزيز دلم بغض براي چي؟ منم خواهرام كه ميرن خونه مامانم، مامان اينا واسه بچه ها ذوق ميكنن، ولي من هميش ...

خواهری بخدا من اینجوری نیستم یه زن حامله ببینم ناراحت بشم یا بگم چرا خدا به فلانی داده به من نداده ...فرض کن طوری میگن یه نوه بیشتر نداریم انگار کاملا ازما قطع امید کردن اونم بایه لحن خاصی ...