2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست
سلام دوستان من امروز رفتم سونو چون چندر روزی بود سرفه میکردم توهم زده بودم که نخ سرکلاژم باز میشع با ...

سلام عزیزم خداروشکر که همه چیز خوب بوده . ۳۲ هفته ای؟ اره وزن نی نیتم خوبه خداروشکر . به نظره منم اشتباهه چون واسه به منم ۲۸ هفته گفت ۴۸ در صورتی که واسه من ۲۸ بود که سرکلاژ شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من واسه این هفته برای اولین بار تو مرکز ابن سینا نوبت دارم قصد ای وی اف دارم روند درما ...

به سلامتی انشالله بهترین جوابا رو بگیری. خودتو همسرت رو روز اول ویزیت میشید اگه مشکلی نداشتید شما وارد سیکل میشید و دارو بهتون میدن بعد تخمک کشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خداروشکر. آنومالی گفت الان قلبش نرمال شده. همه چیز رو زده نرمال. گفت حالا منتظر آمنیو باش که ان ...

وای عزیزم‌خدا حفظشون کنه پیاماتو که میخونم میگی قل کوچولو لبخند میاد روی لبم. انشالله که اینم چیزی نیست حل میشه 

[QUOTE=178042272]منم هفته دیگه انتقالمه😍 اینجا حرف نمیزنم ولی همه رو میشناسم و میام چک میکنم که بار ...

منم روز ده پریودم

پس فردا سونو میشم برای ضخامت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بازم سیکلموقطع کردن اصلااسترادیول بهم نمیسازه دیگه به دکترگفتم اصلانمیخورم گفت باشه.  چشم میخو ...

حالا این روش طبیعی رو امتحان کن انشاالله که در کنار داروها جواب بده

یه روشم هست برای کسایی که اندومترشون رشد نمیکنه که خونتو بگیرن و پلاسماشو تزریق کنند توی رحمت میگن خیلی جواب میده ببین دکترت انجام نمیده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
به سلامتی انشالله بهترین جوابا رو بگیری. خودتو همسرت رو روز اول ویزیت میشید اگه مشکلی نداشتید شما وا ...

مرسی عزیزم

ال دی نمیدن یک ماه ؟ 

خوب ما مشکل داریم که میخوایم ای وی اف کنیم دیگه ! 😁منظورتون از اینکه مشکل نداشتیم چیه ؟!

@پروانه21      سلام عزیزم ...من زنگ زدم ابن سینا گفتم میخام با دکتر انصاریپور انت ...

من خیلی ازش راضی بودم دکتری که به ادم انرژی مثبت میده برایه من سیکل بلندو در نظر گرفت کلا با بلند موافقه از ۲۱ سیکلم امپول سینافکت داد سوم پریودی رفتم بهم استرادیول داد ۹ رفتم برام۲۰ سیکل انتقال داد میگن ۶۰ درصد انتقالاشم مثبته خیلی ازش تعریف شنیدم حالا به امید خدا انشالله دستش برایه دوتامون خیر باشه

مرسی عزیزم ال دی نمیدن یک ماه ؟  خوب ما مشکل داریم که میخوایم ای وی اف کنیم دیگه ! 😁منظورتون ...

فدات شم 😄😄

میدونم که مشکل داریم یعنی من همسرم مورفو و تحرک صفر بود گفت برید میکرو دارو داد گفت خانوم هم چکاپ بشه اگه چیزی نبود شروع کنید سیکل رو ولی من یه کیست داشتم که گفتن باید مشخص بشه عمل میخواد یا نه که خدا رو شکر عمل نمیخواست حالا حساب کن مثلا یکی عمل میخواد یکی عفونت داره باید درمان بشه منظورم اگه همه آزمایشا و کارتو کرده باشی سیکل شروع میشه اگه نه هم که باید انجام بدی بعد احتمالا دیگه می افته واسه بعد عید. ال دی به هر کسی نمیدن بستگی به شرایطتت داره