2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
مرسی عزیزم دوقلو اگه به دختریه پسر باشه خوبه دیگه راحتم     خودم اینقدر امید ندارم اوندفع ...

منم مثل تو درگیری ذهنیم زیاده

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
من دكترم لاهوتي نيست، خودت ميزدي؟

اره راحته

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما سونو شدين تخمك كم داشتين يا خوب بودن  همون روز اولي كه رفتين مام؟

نه منو مهر ماه سونو کرد رفتم طبیعی اقدام کنم .. دیگه25بهمن روز 2پریود رفتم گفتم خسته شدم ای وی اف شروع کنم اصلا سونو مجدد نکرد و داروهای پانکچر رو داد بعد 2اسفند رفتم سونو گفت 16تا فولیکول داری یکم زود اومدی برو5اسفند که فرداس بیا سونو و...بعد بهت بگم کی پانکچر میشی .. بنظرم پنجشنبه میشم

واقعا؟؟ خوب الان رفع شده انشالله؟ یعنی این قل کوچیکه میخواد دقم بده. لعنتی نمیدونم چرا بیشتر ه ...

سلام دارچین جون شما حرکات دوقلوهاتون رو حس میکنین؟من اوایل هفته ۱۴تا ۱۶خوب نبض و حس قلقلک داشتم ولی الان حس میکنم دیکه نیس ...خیلی نگرانم چند روز قبل هم رفتم سونو خوب بود به ظاهر همه چی

منم با حرفت موافقم این کار نودش زمان بره باید خیلی وقت پیش به فکر بچه میبودیم هی نشستیمو تنبلی کردیم ...

پروانه جون چند روزه انتقال دادی ؟ ایشالله ک مثبت میشی عزیزم

خدای من خدای معجزه هاست . 

سلام دوستای گلم. آمپول گانیرلیکس کسی زده؟ عضلانیه روی پا میزنم. شیش تا بهم دادن. بعد از زدنش درد داره. چیکارش کنم؟ کمپرس بزارم بده؟ سرد یا گرم؟😔 میگم این هایپر نمیکنه؟ من همش کابوس هایپر شدن دارم😢 آخه امروز سونو گفت هر طرف حدود هشت تا دارم تخمک. الان اینو بزنم که بازم خودش محرکه هایپر نمیشم؟😔 میشه برام دعا کنین🤲 التماس دعا. میترسم تو این شرایط خدا نکرده کارم به بیمارستان بکشه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
منم با حرفت موافقم این کار نودش زمان بره باید خیلی وقت پیش به فکر بچه میبودیم هی نشستیمو تنبلی کردیم ...

شما آزمایش همسرت خوب بود ؟ آزمایش همسرم اصلا خوب نبود مورفولوژیش صفره . ب نظرتون همزمان با ال کارنیتین مایع ،میشه فرتیل اید استفاده کنه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
پس چرا از روز اول داشتی؟نشنیدم کسی از روز اول داشته باشه

تزریق رو ؟ داروها از روز دوم پریود داده