2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
سلام پاپیون جون همسر من هم روزی که من پانکچر داشتم گفتن ناشتا باشه تا در صورت نیاز عمل بشه، که چون ...

آخه ما اصلا نخواستیم ب کسی بگیم قرار بود بچه رو نگه داره تا من‌پانکچر میشم . الان ک عمل بخواد دیگه نمیدونم چیکار کنم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزيزم تحرك مهمه كه با دارو زياد ميشه تحركش چند بود ، الكارنتينين كيوتن اينا خوندم كه واسه تحرك عالين ...

من همسرم چند سال بدنسازی کار کرده داروهای بدنسازی و آمپول استفاده کرده . البته از وقتی ازدواج کردیم آمپولو اینا اصلا نزده ولی تاثیرش همچنان بود ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام هانا . مورفولوژی صفر بود . الکارنیتین مایع داده و سلن پلاس و میلواید . الان خودش میخواد فرتیل ا ...

فرتيل ايد هم عاليه ولي خب گرونه،  دكتر به همسر من اسپريژن داد ، راستي دخترت رو طبيعي باردار شدي ديكه؟ من نميدونم اين همه فاصله ميندازيم اين مشكلات پيش مياد به خدا من دخترم ٣ سالش شد  بايد دوباره اقدام ميكردم از پارسال رژيم كرفتم واسه پسر ترسيدم طبيعي اقدام كنم در نهايت اي وي اف رو انتخاب كردم كلي عقب افتاد حتي سونو دادم همه چي خوب بود ازمايش همسرم ،رژيم ،ولي باز ترسيدم طبيعي اقدام كنم

[QUOTE=178226759]فرتيل ايد هم عاليه ولي خب گرونه،  دكتر به همسر من اسپريژن داد ، راستي دخترت رو طبيعي باردار 

گرونه ولی مجبوریم فقط میترسم ک تداخل داشته باشه با الکارنیتین .

اره دخترمو همون ماه اول ک اقدم کردم باردار شدم . گفت دکتر گفته با این جواب آزمایش تعیین جنسیت یکم سخته 

آخه ما اصلا نخواستیم ب کسی بگیم قرار بود بچه رو نگه داره تا من‌پانکچر میشم . الان ک عمل بخواد دیگه ن ...

منم خواهرشوهرام نميدونن  ميكم خدا كنه پانكجر بشم شكمم اب نياره كارم بيافته بيمارستان خدا خودش به همه كمك كنه 

[QUOTE=178226759]فرتيل ايد هم عاليه ولي خب گرونه،  دكتر به همسر من اسپريژن داد ، راستي دخترت رو ...

خب الكارنتينين مايع دوزش زياد فك كنم اون داره نميشه همين دارو ها رو استفاده كنه خدا بزركه نكفت كي دوباره برين؟

خب الكارنتينين مايع دوزش زياد فك كنم اون داره نميشه همين دارو ها رو استفاده كنه خدا بزركه نكفت كي دو ...

گفته دوماه دیگه دوباره آزمایش بده . اره خیلی قویتره از قرص. به راحتی تو دوماه ۸ کیلو از وزن کم‌میشه 

فرتيل ايد هم عاليه ولي خب گرونه،  دكتر به همسر من اسپريژن داد ، راستي دخترت رو طبيعي باردار شدي ...

منم با حرفت موافقم این کار نودش زمان بره باید خیلی وقت پیش به فکر بچه میبودیم هی نشستیمو تنبلی کردیم من اگه این بار منفی بشه باز میوفته بعد عید تا برج سه وچهار طول میکشه واقعا این عقب افتادنا کلافه کننندس هر بار به یه دلیل 

ستروناکس برای جلوگیری از ازادشدنه؟

اره

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم