2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم dfi همسر من ايندفعه ٢٣ بود دكتر اورولوژ بهش گفت شستشو با آب خنك و حمام با آب ولرم و پوشيدن لبا ...

مرسی عزیزم این کارا میکنم ولی بازم بالا بنده خدا همسرم اصلا لباس زیر نمیپوشه بخاطر این موضوع ممنون از راهنمایی 

واقعا . ب نظرت فرتیل اید براش بگیرم ؟  عزیزم همسرم برای میکرو نیاز داره ک اسپرمو با جراحی ازش ...

شوهر منم مورفولوژی صفر دو ماه فرتیل اید داد دکترش دیروز بعد دوماه آزمایش داد بازم صفره هیچ فرقی نکرده بود تازه بجز فرتیل اید 

اسپریژن و کیوتن و اسید فولیک و ویتامین ای میخورد 

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 😍 11 بهمن دیگه آره؟  بذار 11 اسفند برو سونو قلب الان خیلی زوده عزیزم

مرسی مهربونم چشم همون 11میرم خودم میخاستم بزارم 27برج 12برم ک بشه 60روز ولی چون شما میگید 44روز قلب تشکیل میشه میرم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 😍 11 بهمن دیگه آره؟  بذار 11 اسفند برو سونو قلب الان خیلی زوده عزیزم

عذر میخام فراموش کردم اره 11بهمن انتقال دادم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

منظورم از 27اولین موعد اخرین پریودم بود

یه سوال دیگه اینکه کسی سایت یا کانالی میشناسه لباس بارداری داشته باشه؟میشه آدرسشو بگید لطفا ممنون🙏

سلام عزیزم . من همیشه ناشتا آزمایش میدم ولی فکر نکنم نیازی به ناشتایی باشه

Hamelegi_com

Mamababy.bardari

Ananda.maternity

Lebasbardari

Lebas_bardari_nicole

Mamishow22

ببین من از این پیج ها خرید کردم و از همه بهترشون لباس بارداری نیکول بود برگردم عقب فقط از همین خرید میکنم ❤

سلام دوستان.من شبا ممکنه چند بار شکمم سفت بشه و شل بشه فک کنم انقباضه شما هم دارید این سفت شدنا,؟

سلام عزیزم منم گاهی دارم روز و شب نداره یعنی تو خواب که متوجه نمیشم ولی روزا گاهی این اتفاق چند بار واسم میوفته در حد چند ثانیه و باز شل میشه دکتر گفت قرص ایزوپرین و به جای هر ۸ ساعت نصفه تو کامل بخور 

مگه چندم پریودتونه که گفته زوده؟ منم فکر کنم پانکچرم با شمامیشه ولی فردا سونودارم هفته قبل شنبه هم ...

7پریودم .. گیسو جالبه رو برگه نوشتن بین8تا روز11 پریود بیا اونوقت خودلاهوتی بمن گفت 2اسفند یعنی 7پریودت بیا خوب منم حرف دکترم رو گوش دادم رفتم بدون عذرخواهی میگه زودامدی ..شما دکترت کیه؟ اره گلم بمن گفت یا پنجشنبه یا شنبه احتمالا پانکچربشی ولی نظر قطعی فردا که سه شنبه س معلوم میشه

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
مگه چندم پريودي رفتي؟

7م ..مقصر لاهوتی احمق بود اشتباه کرده بود جالبه ی عذرخواهی م نکرد راحت گفت سه شنبه یعنی فردا مجدد برم منم دیگه نمیرم پیشش میرم نبوی

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
7پریودم .. گیسو جالبه رو برگه نوشتن بین8تا روز11 پریود بیا اونوقت خودلاهوتی بمن گفت 2اسفند یعنی 7پری ...

من اصفهانم من داروهامو تادیروز داده بود امروز گفته برم سونو.منم امروز تاریخ پانکچرم مشخص میشه

یا رب العالمین
عزيزم روز چندم پريودي داروهاتون رو شروع كردين ؟ واقعا ١٥ ساعت سخته دوباره بركشتين؟ 

از 2پری شروع کردم اره بابا برگشتم بدبختی ..باز فردا باید برم