2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
از یکی از اقواممون که پزشک هست پرسیدیم میگه برای این درد باید بری پیش متخصص مغز و اعصاب نه ارتوپدی ح ...

آره گلم، پزشک خیلی عالی راهنمایی کرده عزیزم 

هر چند بعضی موارد مشترک هست، اما این پیشنهاد هم عالی بوده گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان، پس من اطلاعی ندارم دیگه  از دکترت بپرسی بهتره

سلامم زینبی جون تاثیر امپپل اویترال تا چند روز تو ادرار هست دز ۵۰۰زدم دلم لک زده بیبی چک بزنم میدونمم کاذبه اگه به نظرن هاله نباشه میتونه مثبت باشه

خانوما 

من تو سیکل ای وی اف نیستم 

ولی تحت درمان با داروهای هورمونی دورنافی بودم 

که هایپر شدم 

دکتر گفت 1 ماه اقدام نکن تا پریود شی 

پریود شدم ولی هنوز نگرانی تو دلمه که نکنه تخمدانم اسیب دیده  

و اینکه بنظرتون این ماه اقدام  کنم خطرناکه؟

به لطف خدا عیدیمو از دست باب الحوائج حضرت عباس و امام حسین میگیرم. ان شالله تو سال جدید من مادر شدم.من منتظر نگاهتم آقا جان.....
روسری محکم ببند یاجوراب بلند واریس بپوش من باجوراب راحت نیستم همون روسری جواب میده 

مرسی عزیزم.اخه علاوه بر پاددرد کف پام بیشتر اذیت میکنه یه جوری گزگز میکنه که نگو.واسه شماهم گزگزمیکنه؟

سمر جواب آزمایش شوهرم اومد اسپرم بعد دو ماه دارو هیچ فرقی نکرده چقدر دارو خریدیم هیچی که هیچی حالا ب ...

عزيزم dfi همسر من ايندفعه ٢٣ بود دكتر اورولوژ بهش گفت شستشو با آب خنك و حمام با آب ولرم و پوشيدن لباس زير نخي گشاد و خنك كردن بيضه با كيسه يخ(كه ميتوني كيسه يخ رو لاي يه دستمال نخي يا دستمال كاغذي بزاري كه اذيت نشه همسرت)  و يك روز در ميون تخليه اس پ ر م  و قرص اسپريژن هم داد . بعد از دوهفته رويان آزمايش داد نرمال شد خداروشكر

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دوستای عزیز کسی برای انتقال از چسب استفاده کرده؟ چقدر تاثیر داره

منم هفته ديگه وقت گرفتم برم با دكترم صحبت كنم، ميخوام ازش چسب و هچينگ رو بپرسم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
گفتم شوهرم امروز بی بی چک بگیره تکلیفم مشخص بشه دیگه😥

بنظر من بیبی چک از روز ده به بعد واسه جنین بلاست نشون میده حتما واسه من که همیشه درست بوده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
واقعا؟؟ خوب الان رفع شده انشالله؟ یعنی این قل کوچیکه میخواد دقم بده. لعنتی نمیدونم چرا بیشتر ه ...

ای خدا... جان

نگران نباش این فلفل نبین چه ریزه اس

هم سالم به دنیا میاد هم ببین چه بلبلی بشه و حق خواهرشم بگیره براش همه جا ❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آره گلم، پزشک خیلی عالی راهنمایی کرده عزیزم  هر چند بعضی موارد مشترک هست، اما این پیشنهاد هم ع ...

باشه عزیزم ممنونتم 😘😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
چقدر دعات به دلم نشست مرسی قربونت برم ایشالله شمام به سلامتی زایمان کنی و نینی خوشگلتو بغل کنی

مرسی قربونت برم ان شاءالله همه ی اونایی که نینی دارن به سلامتی این دورانو طی کنن و بچه هاشونو صحیح و سالم بغل کنن و اوناییم که منتظر نینی هستن خیلی زود دامنشون سبز شه به حق جوادالائمه 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن