2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
منم ایندفعه پرگووریس دارم. شما روز اول سونو چندتافولی داشتی که موقع پانکچر ۱۸ تاشد؟ من دفعه قبلی ت ...

دكترم جزء به جزء نميگه، ولي روزاي اول مشخص بود كه خيلي راضي نيست، چون روزاي آخر گفت بجاي دوتا پرگووريس، سه تا بزن و hmg  رو هم به جاي سه تا پودر، پنج تا پودر كرد

خودم داشتم سكته ميكردم. 

سري پيش جنينام گريد c بودن

ايندفعه خداروشكر گريد A و A-B  و B بودن

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دكترم جزء به جزء نميگه، ولي روزاي اول مشخص بود كه خيلي راضي نيست، چون روزاي آخر گفت بجاي دوتا پرگوور ...

من hmg ندارم.از یکی شنیدم میگفت روزای اخر اگه دوز دارو بیشتر بشه بهتره میگفت بعضیا کم میکنن تخمک کیفیتش میاد پایین.

من که دفعه قبل سینال داشتم روزی دوتا کم وزیاد نشد

یا رب العالمین
من دونه ۱۶۸ گرفتم بعضی بچه ها انگار گرون ترگرفته بودن

چند تا دونه برای ی سیکل خوبه؟ راحت گیر میاد؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
چند تا دونه برای ی سیکل خوبه؟ راحت گیر میاد؟

نه یکم باید بگردی برا هرکسی فرق میکنه برامن فعلا روزی یدونه داده.بعضی ها سه تاهم داشتن.باید به دکتر بگی با توجه به شرایطت بگه چندتالازم داری

یا رب العالمین
سلام  من فردا سزارین میشم برام دعا کنید امیدوارم  دامن همتون سبز بشه به آرزوهاتون برسید

سلام عزیزم ایشالا  زایمان راحتی داشته باشی و دخترنازتو بغل بگیری 😘😘😘برای ماهم دعاکن 

خانمای باردار با گزگز و درد پاهاتون چیکارمیکنین؟واقعااذیت کننده هست هنوز ساشه منیزیم مصرف میکنم

من که هیچی استفاده نمیکنم ولی شبا ازبس دردمیکنه روسری میبندم میخوابم یاکلی ماساژ میدم 

عزیزم اگر ال دی و بوسرلین داشتی همون لک هم قبوله و باید بری دکتر واسه بررسی

نه فقط سه روز روزی ۱۲ خط آمپول گونال اف زدم، قرص لتروزول هم شبی دوتا خوردم. همین بعد اون دو روز هم دیگه نه لک اومد نه خونریزی

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین