2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
ایندفعه چندتا تخمک داشتی ؟چجوری تخمکات بیشترشد؟

ايندفعه ١٩ تا، كه ١٨ تاش خوب بود. 

خودم خيلي گرميجات خوردم و روغن سياهدانه هم گرفتم و شكم و رحمم رو ماساژ ميدادم.

ولي داروهامم ايندفعه پرگووريس بود كه دكترم گفت خيلي عاليه اگه پيدا كني. 

اينجا خيليا ميگن سنتي و شيميايي رو همزمان استفاده نكنيد، ولي من نتيجه بدي نگرفتم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها تست زدم منفی شد...

عزيزم انشاالله آزمايشت مثبت باشه، اصلا ناراحت نكن خودتو.كي آزمايش بايد بدي؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نشستم زار زار دارم گریه میکنم....

چراااا؟ با گريه چيزي حل ميشه؟ جز اينكه خودتو شوهرتو ناراحت ميكني، صبر كن تا آزمايش بدي، توكل كن به خدا. 

بخدا ناراحتي و تلخ كردن زندگيمون چه فايده اي داره، شروع كن صلوات بفرست و آرامش رو براي خودت از خدا بخواه، عزيزم از جلو چرا داري ناراحتي ميكني، اين راهي كه ما توش قرار گرفتيم خيلي صبوري ميخواد...

از خدا برات آرامش ميخوام عزيزم🌸

کسی از این آزمایش اسپرموگرام شوهرم سر در میاره؟ تازه گرفتیم هنوز پیش دکتر نبردیم، کسی میدونه خوبه ی ...

اگه درست دیده باشم

فقط مورفولوژی پایینه 

شوهرم با گرده گل و ویتامین خوب شد

حالا ببینید دکتر چی میگه

کسی از این آزمایش اسپرموگرام شوهرم سر در میاره؟ تازه گرفتیم هنوز پیش دکتر نبردیم، کسی میدونه خوبه ی ...

مورفولوژی 2% هستش که برای میکرو مناسبه 

حرکت تند و متوسطش مجموعش 65 درصده که خوبه

باز بقیه دوستان هم بیان نظرشونو بگن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام  من فردا سزارین میشم برام دعا کنید امیدوارم  دامن همتون سبز بشه به آرزوهاتون برسید

عزيزمممم خداروشكر، انشاالله به سلامتي🌸🌸 

خيلي مارو دعا كن، مخصوصا وقتي فندق كوچولوت رو شير ميدي♥️

ايندفعه ١٩ تا، كه ١٨ تاش خوب بود.  خودم خيلي گرميجات خوردم و روغن سياهدانه هم گرفتم و شكم و رح ...

منم ایندفعه پرگووریس دارم.

شما روز اول سونو چندتافولی داشتی که موقع پانکچر ۱۸ تاشد؟

من دفعه قبلی تقریبا همونی بود که روز اول سونو دکتر دید یعنی چندتاش ریزتر بودن که دست اخر همون ۶تایی که از اول بود بدرد خورد

یا رب العالمین

@زینبی_بابا   سلام عزیزم خوبی 

عزیزم من 11اسفند انتقال داشتم و روز نهم بی بی چکم مثبت شد و روز چهاردهم ازمایش دادم بتام 140بود و مجدد بتا دادم 48ساعت بعد550بود حالا سوالم اینه کی میتونم سنو قلب برم ؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
منم ایندفعه پرگووریس دارم. شما روز اول سونو چندتافولی داشتی که موقع پانکچر ۱۸ تاشد؟ من دفعه قبلی ت ...

دونه ای چنده پروگوریس

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون