2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044858 بازدید | 684416 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما خانما وقتی درد نداریم فکر میکنیم یه چیزیمون هست. چرا باید درد داشته باشی عزیز؟

چون خیلیا میگن درد دارن منم گاهی میگم نکنه من یچیزیمه که درد ندارم یه هفته امپول زدم هیچ تغییری نکردم فقط ترشحات تخمک گذاری دارم اونم حس میکنم کمتر از دفعه قبله

یا رب العالمین
منکه یه هفته زدم هیچ دردی ندارم دفعه قبل هم اینجور بودم میگم نکنه یه مشکلی دارم

نه عزيزم چه مشكلي

چندتا تخمك داشتي؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
همسرتون آزو بود؟

نه عزیزم مورفو و تحرک صفر اسپرم و تعداد کم. Dfiاش اومده رسیده به سی شکر خدا ولی جنین شناس بررسی کرد گفت تو نمونه اسپرم سالم نداره داریم با بیوپسی میریم تو سیکل. تا خدا چی بخواد

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ما خانما وقتی درد نداریم فکر میکنیم یه چیزیمون هست. چرا باید درد داشته باشی عزیز؟

نگران شدم فکر میکردم باید درد داشته باشم یا یکم حسم با دفعات قبل فرق کنه مرسی گلم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
دفعه قبلی ۱۰تافولی ۸ تاتخمک که ۶تاش خوب بود.ایندفعه روز اول انگار۷تافولی بود

عزيزم منم سري قبل كه ٨ تا تخمك داشتم به اونصورت درد نداشتم، ولي ايندفعه كه هايپر شدم، hcg رو كه زدم درد داشتم. خداروشكر كه هايپر نشدي

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بچه کسی بوده شوهر مورفولوژی صفر باشه و میکرو کنه و جنین براش تشکیل بشه؟  اگه بوده چند تا جنین ...

عزیز همینجا نازی جون سه تا جنین داشت با گرید خیلی خوب با بیوپسی از بیضه. دوست منم شوهرش مورفو صفر بود هشت تا جنین گرید عالی داشت البته dfi خیلی بالا بود سقط شد

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰