2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
وای واقعا خوش به حالش انشالله به سلامتی نی نیشو بغل کنه. یعنی کیست آندومتریوزم داشت؟؟ بدبختی من یه چ ...

اره داشت روز هفت پریودش رفته بود سونو دکتر گفته بود هیچ تخمکی نداری فعلا برو سه روز دیگه بیا یادمه خودش خیلی نا امید بود حتی منم ناامید بودم بهش با خودم گفتم وقتی یه دونه ام نداره تا امروز پس سیکلش کنسل میشه که سه روز بعد رفته بود سه تا داشت که کم کم به اندازه مناسب رسید  تنها نقطه مثبتش سن کمش بود که 23سالش بود وگرنه اوضاع خودش و شوهرش خوب نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره داشت روز هفت پریودش رفته بود سونو دکتر گفته بود هیچ تخمکی نداری فعلا برو سه روز دیگه بیا یادمه خ ...

وای قربونت برم یه نور امیدی توی دلم روشن شد دیگه با همین امیدا سرپام. من۳۱ سالمه خدا بزرگه انشالله که منم کارام خوب پیش بره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وای قربونت برم یه نور امیدی توی دلم روشن شد دیگه با همین امیدا سرپام. من۳۱ سالمه خدا بزرگه انشالله ک ...

ای جان ان شاءالله ب حق امام جواد که فردا تولدشه از خدا میخوام تو سال جدید بیایی و خبر خوب و بهمون بدی گلم  

ای جان ان شاءالله ب حق امام جواد که فردا تولدشه از خدا میخوام تو سال جدید بیایی و خبر خوب و بهمون بد ...

قربون دل مهربونت انشالله. ممنونم. انشالله شما هم سال دیگه این موقعه نی نی بغلته😍❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
یک ربعی ازش گذشته. منفیه

ای بابا 

نمیدونم چی باید بگم

ولی امیدت رو از دست برو آزمایش بده حتما

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خدانکنه فدات شماهم باردار نمیشی

عزیزم من خداروشکر با میکرو باردار شدم. الان باردارم. اما حست خیلی از ته دل بود و منم تجربه اش کردم. انشالله شما خیلی راحت تر از من باردار میشی و این دوره رو میگذرونی ❤️