2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مرسی . همسرمو امروز فرستادم گفته بودن سه تا ۵ روز رو اگه رعایت کردی آزمایش بده . امروز عصر جواب آماد ...

نمیدونم امروز هستش یا نه یه زنگ بزن بپرس اگه امروزم باشه واسه همون روز وقت نمیدن فکر کنم حتما بزنگ جواب میدن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

[QUOTE=178042272]منم هفته دیگه انتقالمه😍 اینجا حرف نمیزنم ولی همه رو میشناسم و میام چک میکنم که باردار شدن یا نه😄

عزیزم به سلامتی 

فکر کنم باهم انتقال بدیم عزیزم 😍😍 

من که دیروز رفتم اندمترم رشد نکرده بود ، روز ۱۰ پریودم بود ، گفت به خاطر اینکه داخل سیکل لانگ هستی اندومترتت دیرتر رشد میکنه ، اگه اوکی نشه انتقالم کنسل میشه

شما تو جه مرحله ای هستی ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه اش بالا بود یا بعضی هاش؟ بعد اندو بود واقعا؟

همین یه فاکتور بالا بود

دکتر گفت اونقدر نیست که نگرانمون کنه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
مرسی عزیزم توکل بخدا من موقع پریودم پنجم اسفند هست ولی مثلا قرص بهم دادن که زودتر بشم تا به انتقال ق ...

انشالله خیره. 💕

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه شروع نمیکنه عزیزم چون اینا خیلی مهمن. البته برای من سه تا دارو داد البته ویتامینه ۵۹۰ تومن شد گفت ...

سلام عزیزم خوبی قبلا که باهم چت میکردیم گفته بودی پیش دکتر اورولوژ که رفتیم بیام بهت بگم دارو چی داده ب همسرم 

حالا اومد 😊

ببین به همسر من فقط قرص میلواید و سلن پلاس و فولیک اسید داده امپول هاچ ام جی هم داده که هر 5روز یه بار باید بزنه همین وگفته که هر روز میوه و سبزیجات تو برنامه غذاییش باشه 

خودمم که دیدم پانکچرم میفته برای بعد عید گفتم ازمایش ایمنی انعقادی ام بدم که خیالم راحت بشه اونو گفت 25اسفند حاظر میشه که قیمتش حدود 500و خورده ای شد 

ازمایش ایمنی شما چقد شد ؟؟

میدونی هاچ ام جی برای اقایون واسه چیشون خوبه ؟؟؟

سلام . میگم ب نظرتون دکتر سعید اراسته دکتر خوبیه ؟ توی مرکز ابن سیناس .

سلام عزیزم خوبی؟من هم یه دختر ۶ ساله دارم و برای تعیین جنسیت رفتم ابن سینا ....متاسفانه اونجا بهمون گفتن مورفولوژی صفر و تحرک خیلی کم ...دکتر اراسته گف که بهتره برای تعیین جنسیت اقدام نکنید چون شانستون پایینه ولی ما به خدا توکل کردیم و انجام دادیم ...ولی ازمایش دی اف ای رو از همسر من نگرفتن فقط فرستادن انالیز اسپرم که گفتن برای میکرو اسپرم مناسب پیدا میشه ...حالا امروز به همسرت بگو بره همونجایی که نمونه اسپرم رو میده جواب رو براش پرینت بگیرن بدن خودت ببین چی به چیه

آره فقط یکیشه ذخیره ام فک کنم خوبه ولی یه جا خوندم دکتر الماسی نوشته بود همه ی جراحیای تخمدان باعث م ...

طفلی خواهر من دوم دبیرستان دل درد گرفت، رفت بیمارستان دکتر جراح عمومی همون وسطای سالن میچرخید، خواهرمو دید بردش خودش ویزیت کرد گفت آپاندیسه، ازمایش گرفتن، بازم گفت آپاندیسه! جراحی کرد، خواهرم بعد ازدواج فهمید آپاندیسش سر جاشه و گویا کیست داشته، دکتره بخاطر پول، کیست معمولی که با دارو حل میشد رو برد جراحی و تخمدان خواهرم رو درآورد! بعد ازدواج که فهمید خواست شکایت کنه فهمید دکتره مرده!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

@پروانه21    

سلام عزیزم ...من زنگ زدم ابن سینا گفتم میخام با دکتر انصاریپور انتقال بعدی رو انجام بدم ...گفتن پریود که شدی دوهفته بعدش وقت بگیر بیا ...روند کار دکتر انصاریپور رو بهم میگی؟چه قد طول کشید انتقالت؟داروهات چیا بودن؟راضی بودی ازش؟

طفلی خواهر من دوم دبیرستان دل درد گرفت، رفت بیمارستان دکتر جراح عمومی همون وسطای سالن میچرخید، خواهر ...

سلام عزیزم خوبی؟نی نی گلت خوبه؟عجب دکتر عوضی بوده ..خدای من ....خواهرتون بچه دار شدن؟

شوهرمن کلا شوته اوندفعه قبل پانکچر زرشک پلو با زعفران درست کردم میگه نباید بخوری برا زن بارد ...

یعنی خدا خیرشون بده ها. بدتر به استرس آدم اضافه میکنن. پریشب بهش گفتم امروز خیلی کم تکون خورده و آروم بیا بریم بیمارستان، صدای قلبش رو گوش بدن و یه سونو کنن، خیالم راحت شه! گلاب به روتون از استرس بالا اورد، سرگیجه گرفت رنگش پرید، اصلا یه وضعی!فردا صبحشم با تهوع بیدار شد

سلام عزیزم خوبی قبلا که باهم چت میکردیم گفته بودی پیش دکتر اورولوژ که رفتیم بیام بهت بگم دارو چی داد ...

سلام گلم ممنونم. مرسی که گفتی کجا رفتی ابن سینا؟ آزمایش ایمنی من شد ۴۰۰ تومن با بیمه تامین اجتماعی. امروزم رفتم یه سری ازمایش هورمونی دادم پرولاکتین و fsh , Lh این چیزا که شد ۳۲۰ تومن مال منم بعد عید میشه با همیم. 

نه این آمپولا هورمونی هستن واسه مورفو و تحرک شاید باشه به همسر من سینال آف داد هفته ای دو بار بزنه که تموم شد هفته پیش حالا تا ۱۰ اسفند داروهاش تموم میشه بازم میریم اورولوژی ببینیم چی میگه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم خوبی؟نی نی گلت خوبه؟عجب دکتر عوضی بوده ..خدای من ....خواهرتون بچه دار شدن؟

سلام پناه جون، خوبیم قربونت. شما خوبین؟ دختر گلت خوبه؟ اره عزیزم خدارو شکر بچه دار شده. بعضی هاشون واقعا بی انصاف و از خدا بیخیرن. 

سلام گلم ممنونم. مرسی که گفتی کجا رفتی ابن سینا؟ آزمایش ایمنی من شد ۴۰۰ تومن با بیمه تامین اجتماعی. ...

اره عزیزم ابن سینا دکتر اورولوژ دکتر  اراسته است 

دکتر خودمم طرازی 

عزیزم ان شاءالله که نتیجه داروها خوب باشه برای همسرتون شما هم بیا بگو که نتیجه داروها چطور بود  و داروی جدید چی داد اراسته گفت میخواد دی اف ای از 24برسونم به 15که عالی بشه گفت الانم خوبه ولی 15عالیه  

حالا توکل بخدا