2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
عزیزم اصلا به این چیزها فکر نکن مطمئنم برات بهترینها پیش میاد. توی ازدواج نمیشه دروغ گفت بهتره که ب ...

مرسی انشاالله. ممنونم از دلگرمیتون   

بله منم اعتقاد دارم نمیشه دروغ گفت. البته اینجا دروغ مطرح نمیشه ها، میشه قایم کردن! چون بعیده کسی قبل ازدواج بپرسه آیا عمل جراحی ای داشته اید بعد من بگم نه و دروغ محسوب شه. ولی خب قایم کردن هم فرقی با دروغ نداره، اونم توی زندگی ای که هدف طرفین درست و اساسی چیدنش باشه نه مثل بعضیا صرفا ازدواج کردن و به جون هم افتادن (دیدم بعضیا با همسرشون جوری برخورد میکنن انگار دیو دوسریه که باید ازش بکَنَن). اما مسئله همینه که گاهیم گفتنش باعث میشه مسئله بزرگتر از اونچه که هست جلوه کنه. خب مثلا شما یه دونه سیب داری، هدف از گفتن چیه؟ اینکه فرد بدونه مثلا شما یکی از سیب هات خرابه، و اگر بدونی که با گفتنش فکر میکنه یک باغ سیب خراب داری این خودش از اشتباه اول بزرگتر نیست؟ فکر میکنم بهترین راهش همینیه که شما نوشتین که خیلی عادی بین حرفام بگم. ولی امیدوارم طرفم حساس نباشه یهو گیر بده که چی بوده! چون میدونین جراحیای زنونه رو هرچقدر عادی هم تعریف کنین باز فک کنم حساسیت بر انگیزه.

(یک خاطره توی پرانتز بنویسم که دوستی میگفت که یه خواستگار داشته که دکترای یه رشته ی مهندسی هم بوده طرف و بهش قبل ازدواج وقتی رابطشون جدی شده بوده و نشون هم کرده بودن گفته که ببین ما خانوادگی روده هامون مشکل داره و من باید یه قسمتی از روده ام رو هرچه سریعتر جراحی کنم. میگفت طرف کلی داد و بیداد راه انداخت و براش اصلا قابل قبول نبود و فکر میکرد حتی طرف بهش شک داره که داره میره خرابکاری دیگه ای رو درست کنه!)

بعد میدونین مشکل اینه که من خودم آدمی نیستم که بتونم چیزی رو قایم کنم. یعنی اگه احساس کنم دارم یه رو که برای خودم مهمه رو قایم میکنم استرس خیلی شدید و بدی میگیرم که اصلا قابل توضیح نیست. و همین باعث میشه در مدت کمی برم چشمامو ببندم جلو طرف اعتراف کنم بگم ببین اینجوریه و من دارم اینو ازت قایم میکنم!

حالا ممکنه اصلا چیز مهمی هم نباشه اون چیزی که قایم کردما، ولی مهم اینه که برام مهم بوده قایم کردنش و اونه که منجر به همچین چیزی میشه

اونا احتمال دادن ازمايش اشتباه بوده ؟ اگه  اين طوره بفرستش مكه حركت بايد چند باشه تو ازمايش وهم ...

والا جواب رو از رو کاغذ ندادن .دکتر از تو سیستم‌نگاه کرد گفته بود تکرار کنی بهتره . اصلا نمیدونم باید چند باشه . فردا قراره بره با دکتر صحبت کنه . دکتر بهرنگ آبادپور ‌

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام رفتم وایییی خداسرموبکوبم ب دیوار بازم کنسل شدرشدنکرده اصلا.  گفت بعدعید

عزیزم 

اگه مشکلت ضخامت

هر روز نشاسته بخور

روغن کرچک به شکمت بمال 

لوبیا سبز خیلی بخور

من این ماه انتقال دارم ولی روز شش رفتم دکتر خودم قبلش برای اینکه دارویی مصرف نکردم و کاری دستم نبود از روغن کرچک استفاده کردم و هر روز نشاسته خوردم

دکترم اولش فهمیدروز شش هستم خواست کنسل کنه ولی وقتی سونو کرد گفت ادامه میدیم

من میگم شاید اثر این چیزها بوده

حالا شمام امتحان کن ضرر نداره

غصه سنتم نخور منم۲۳سالمه و عجیب سختی توی این راه کشیدم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نه بنظر منم به حرف مامانت گوش کن به کسی نگو. چون دیگران با پیگیری و حرفاشون فقط استرس آدمو بیشت ...

نه عزیزم من ذخیره خیلی خوب یه تخمدانمو عمل کردم ذخیره ام ۱ شد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نه بنظر منم به حرف مامانت گوش کن به کسی نگو. چون دیگران با پیگیری و حرفاشون فقط استرس آدمو بیشت ...

آره فقط یکیشه
ذخیره ام فک کنم خوبه ولی یه جا خوندم دکتر الماسی نوشته بود همه ی جراحیای تخمدان باعث میشه ذخیره ی تخمدان بیاد پایین:(

مرسی از راهنماییت گلم، آره واقعا اونم من که همینجوریش در شرف سکته کردنم که نکنه روی ازدواجم اثر بذاره. فک کن بخواد همه جا هم بپیچه

خانما امروز یه آقایی دیدم مشکل ناباروری داشتن به شوهرم اصرار کردم سوال کن درمورد دکتراشون  وکار ...

عزیزم شوهر من انقدر میخونه درموردش دیگه گاهی کلافه ام میکنه

همه اش هم مقاله علمی که باعث میشه استثناها رو ببینه و هی بدبین بشه بره رو مخ من

مثلا یکبارانقدر گفت اگر ضخامت بالا نره چی، که ضخامتم رشد نکرد و خیلی اذیت شدم تا قبلش اصلا به چنین چیزی فکر هم نمیکردم

بعد هی میگفت به دکترت زنگ بزن بگو وایاگرا واژینال بده که ضخامت بهتر بره بالا ، منم روم نمیشد به دکترم هی بگم 

خلاصه میره رو اعصابم ...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی انشاالله. ممنونم از دلگرمیتون     بله منم اعتقاد دارم نمیشه دروغ گفت. البته اینجا د ...

دروغ گفتن نبايد هرراستي را نشايد به نظر من لزومي نداره گفتنش و فقط ذهنيت منفي ايجاد ميكنه 

عزيزم مگه از چندم اسفند نيستن؟

گفتن هفته آخر اسفندو بخش جنین شناسی نیستن ولی بیستو یکم و بیست و دومم تعطیل رسمیه احتمالا تا بیستم عمل انجام میدن

در اندک من تویی فراوان یارب..