2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خوب الان بهش پیام ندادی؟ بگو شاید بهت بگه کاری کنی. نگران نباش حتما حکمتیه . به وقتش کارا ردیف میشه ...

نه گلم چاره ای جز صبر ندارم ازشون پرسیدم گفت راهکار دیگه ای نداریم چون سیکلتون بهم میخوره .

الان دیگه فقط فردارو وقت دارم اگه نشم میره دیگه برای بعد عید. توکل بخدا

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مثبت بودم بتا هم دادم دنبال رفع حالت تهوعم

یک عدد لیمو ترش بگیر دستت هی بچکون تو قاشق بخور بعدم رو پوستش خراش بنداز و مدام بو کن! . من این مدت که دارم مکمل میخورم یه حال تهوع و معده دردی دارم که نگو. فقط لیمو ترش و کمی هم عرق نعنا آرومش می کنه. موهیتو هم میتونی خودت درست کنی بخوری اونم میگن خوبه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بله گلم احتمالش هست خانمی  توکل به خدا، ان شاء الله چند روز دیگه با جواب بتا برات جشن میگیریم

زینب جان معمولا تا روز چند سیکل ماهانه باید ضخامت آندومتر مناسب بشه؟

نه گلم چاره ای جز صبر ندارم ازشون پرسیدم گفت راهکار دیگه ای نداریم چون سیکلتون بهم میخوره . الان دی ...

توکل به خدا. ریلکس باش بعضی وقتها همین فکروخیال پریودو به هم میریزه. ایشالله تا فردا پری میشی.

بعد میدونی آخه کیفیت زندگی هم مهمه (که هم سلامتی روش اثر داره، هم ازدواج هم بچه). من هیچوقت تفکرم ای ...

میفهمم چی میگی عزیزم. امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری و بهترین سرنوشت در انتظارت باشه 😍😍😍

عه چه اطلاعات خوبی دادین. مرسی گلم     خیلی توی نت گشته بودم چیزی راجع بهش پیدا نکرده بود ...

معمولا برای تشخیص آندومتریوز این فاکتور بررسی میشه. برای من هم کمی بالا بود شک به آندومتریوز دادن

سلام مامان ماهک . بازم راهنمایی میخوام ازت .شرمنده  همسرم چهارشنبه ازمایش داد دکتر گفت حرکت و ...

ببخش جواب میدم ولی دیدم خیلی پرسیدی دقیقا ما هم مثل شما بار اول که داد دید خوب نیست گفت دوباره یه هفته تا ۱۰ روز دیگه بدید ما هم یه هفته بعدش داد باز

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤