2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی دوستم شما کیستت چند سانت بود؟ داخل تخمدان بود یا از بیرون بهش چسبیده بود؟ از قبل عمل از دکتر ...

عزیزم کیست من اندومتریوز ۸سانتی روی تخمدان چسبیده بود. نه چیزی از برداشتن نگفته بودن بعدش هم نگفتن و من تازه امسال فهمیدم. ببین من بعد ازدواج عمل کردم ولی فقط همسرم و مادر پدر خودم از عملم خبر داشتن. همسرم حتی به مادرش هم نگفت. هنوز هم کسی نمیدونه. لزومی نداره به همه خبر بدی گلم

سلام گلی . والا اینجا یه خانومی گفتش ک همسرم ژل ضد عفونی قبلش به دستاش زده ک تمیز باشه . از همسرم که ...

اونا احتمال دادن ازمايش اشتباه بوده ؟ اگه  اين طوره بفرستش مكه حركت بايد چند باشه تو ازمايش وهمسرتون چقد پايين تَر بود ؟  دكترش اورولوژ ي بود يا دكتر زنان گفتن ؟

عزیزم حالم دیگه دیشب خیلی بد شد رفتم سرم زدم ویتامین ب۶ هم زدن برام ولی زیاد فرقی نکرده فکر کنم من ا ...

آخیییی،ایشالاازاوناباشی ک تا۳ماه اول فقط ویاردارن🙏🏻🙏🏻

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم کیست من اندومتریوز ۸سانتی روی تخمدان چسبیده بود. نه چیزی از برداشتن نگفته بودن بعدش هم نگفتن و ...

مال منم روش چسبیده. من فکر میکردم روش باشه ساده تره تا داخلش باشه  البته لطف کردن بالاخره تشخیص دادن اندو نیست! بی سوادا.

تا همین الانشم هی مامانم گفته به کسی نگو و واسه همین اومدم توی مجازی مینویسم و میپرسم. وگرنه تا حالا خودم از استرسم به عالم و آدم گفته بودم که بلکه یکی راهنمایی ای همدردی ای چیزی کنه.

بچه ها من پاهام خییییییییلی یخه. هر کاری می کنم گرم نمیشه . چی کار باید بکنم؟ خیلی اذیتم. از طرفیم دل دردای پریودیم خیلی اومده طرف پایین نزدیکیای واژن. هر لحظه احساس پریودی دارم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم بیشتر تو اندومتریوز بالا میره

پس شایدم منم اندو باشم
آخه دکترا گفتن علائم بالینیت هم اندومتریوز نیست. سونو هم گفت اندومتریوز قیافه اش این شکلی که مال توئه نیست. گفت این قیافه ی درموئیده.

مال منم روش چسبیده. من فکر میکردم روش باشه ساده تره تا داخلش باشه    البته لطف کردن بالاخر ...

نه بنظر منم به حرف مامانت گوش کن به کسی نگو. چون دیگران با پیگیری و حرفاشون فقط استرس آدمو بیشتر میکنن

انقد استرس نداشته باش سنت اونقدرا زیاد نیست 

اگر آزمایش دادی AMH ذخیره تخمدان رو نشون میده اگر ذخیرت خوبه کیست هم فقط روی یک تخمدانه نگرانی نداره با اون یکی کلی تخمک داری 

انشالله که دوشنبه میری و جواب آزمایشت مثبت میشه نگران نباش  جنین چندروزه انتقال دادی ؟ چندتا ا ...

منم هفته دیگه انتقالمه😍

اینجا حرف نمیزنم ولی همه رو میشناسم و میام چک میکنم که باردار شدن یا نه😄😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم نگران نباش اونیکه قسمتت باشه بهرحال باهات ازدواج میکنه مردم بخاطر دوست داشتن روی هزار تا مسئ ...

دعا کن اینجوریش قسمتم شه

من خودم اینجوریم، یعنی حتی این مسئله هم برای خودم پیش نیومده بود همیشه عقیده ام این بوده که آدم کسی رو که دوست داشته باشه ایرادا و کمبوداشو ذاتی نمیدونه. مخصوصا چیزایی که خود طرف توش نقشی نداشته.

مرسی عزیزم.عزیزم اینقدر پسرهای خوب و با درک هستن که.به نظرم خودتو اینقدر اذیت نکن.

خدا کنه خدا یکی از همون با درک هاش رو بهمون بده   از دعای خیر شما و دیگر دوستان
بخدا من معمولا خودم حتی کسی بهم بدی هم کرده سعی کردم درکش کنم که حتما توی شرایط خاصی بوده که این کارو کرده. حقم نیست بخاطر چیزی که نقشی در ایجادش نداشتم مسیر زندگیم خراب شه

بچه ها من رحم سرده کسی میدونه چیکار باید کنم یا چی بخورم که گرم بشه ممنون میشم راهنمایی کنید

عزیزم باید گرمیجات و آجیل بخوری و دوستان گفتن بادکش تخمدان و روغن مالی شکم با روغن سیاهدانه هم خوبه