2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
آخه میگن دکترا برای جراحی های تخمدان امضا میگیرن که اگه لازم شد تخمدان رو در بیارن. و این لازم شدن، ...

عزیزم اصلا به این چیزها فکر نکن مطمئنم برات بهترینها پیش میاد.

توی ازدواج نمیشه دروغ گفت بهتره که بگی ولی زیاد بزرگش نکن اصلا نگو ممکنه ivf کنم یا برای بچه دارشدن مشکلی پیش بیاد

اصلا روز اول آشنایی نگو بهش

مثل یه چیز معمولی و یه تعریف معمولی فقط. خیلی عادی یه روز وسط حرفها بگو من فلان مشکل رو داشتم لسمهای عجیب غریب هم نگو قاطی کنه طرف

انقدر بی اهمیت بگو مثل اینکه میخوای بگی من آپاندیس عمل کردم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب دوستتون متاهل بوده. منم همینو میگم دیگه. اگه ازدواج کرده بودم و این اتفاق میفتاد ببخشید ولی طرف ت ...

عزیزم نگران نباش

اونیکه قسمتت باشه بهرحال باهات ازدواج میکنه

مردم بخاطر دوست داشتن روی هزار تا مسئله همدیگه چشمشونو میبندن ، با اعتماد به نفس باش عزیزم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خب دوستتون متاهل بوده. منم همینو میگم دیگه. اگه ازدواج کرده بودم و این اتفاق میفتاد ببخشید ولی طرف ت ...

مرسی عزیزم.عزیزم اینقدر پسرهای خوب و با درک هستن که.به نظرم خودتو اینقدر اذیت نکن.

من سیکلم اگه عقب جلو نشه۴۰ روزه هست خونریری هم ۵روزتا۶روز

چقدر دیر به دیر😳من کلا تقریبا از دوازده سالگی یا تو سندروم قاعدگی بودم یا تو خود قاعدگی. فک کن من هفت تا ده روز قبل پریود سندروم قاعدگی داشتم و یک پریود دردناک تو سیکل های بیست و شش روزه. حالا هم ناباروریه همسرم. یعنی واقعا انقدر که من درد کشیدم دیگه فک کنم عاری از گناهم😔 راضیم به رضای خدا. شکر شکر شکر

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
چقدر دیر به دیر😳من کلا تقریبا از دوازده سالگی یا تو سندروم قاعدگی بودم یا تو خود قاعدگی. فک کن من ه ...

نه من ۱۵ سالم بود که پریودشدم حالا هم که سونو اینا میرن گفتن مشکلی نداری.من کلا ایتجورم گاهی هم شده عقب جلو بشه خواهرامم منظم نیست میگفتن دکتر گفت تنبلی وکیست واینا ولی منکه مشکلی نبود.

یا رب العالمین
چقدر دیر به دیر😳من کلا تقریبا از دوازده سالگی یا تو سندروم قاعدگی بودم یا تو خود قاعدگی. فک کن من ه ...

منم یکی دوهفته قبل پریود سینه هام‌درد میگیره فیبروکیست هست.ولی درد قاعدگی شدید اون مدلی نداشتم گاه بگاه درد داشتم خداراشکر درد بعد پریودم با یه مسکن یا چای نبات حل میشه

یا رب العالمین

خانما امروز یه آقایی دیدم مشکل ناباروری داشتن به شوهرم اصرار کردم سوال کن درمورد دکتراشون  وکارایی که کردن تا بالاخره شوهرم پرسید.اقا خیلی اطلاعات داشت از خانما بیشتر به شوهرم گفتم یاد مراحل میکرو را کامل خوب میدونست چون خیلی جاها رفته بودن و چندین بار پانکچر وانتقال انجام داده بودن. به شوهرم گفتم یاد بگیر اصلا هیچی نمیدونه

شوهرای شما چجورن؟

یا رب العالمین