2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون مهربون انشالله ، خدا از دهنت بشنوه  😍😍😍😍  امیدوارم تا عید صدای قلبشو بشنوی و ...

ممنونم از دعات عزیزم 

انشاالله تمام این دعاهای قشنگت اول به خود نازنین برگرده🌹🌹

سلام عزیزم خوبی من روزی ۵ تا hmg باید بزنم ۵ تا پودر میخام با ۳ تا آب قاطی کنم ولی بلد نیستم چطوری ت ...

عزیزم هرپودر  رو بانصف آب مقطر قاطی کن بعد حل شدن میتونی همشو تو یه سرنگ بکشی و سرسوزنش رو کوچیک انتخاب کنی

دوستان ضخامت آندومتر خوب برای انتقال چنده تقریبا؟  و چه چیزایی باید کنترل شده باشه که مثبت شیم ...

برای انتقال جنین باید بالای ۸ باشه که انتقال بدن

میگن قبل انتقال چیزای سرد نخورید و بیشتر گرمیجات مصرف بشه ... بعد انتقالم گرمی جات مصرف نشه 

شکمتونم قبل انتقال با روغن سیاه دونه چرب کنید میگن تاثیر دار ولی دوستم اینم بگم که همه چیز دست خداست 

من خودم الان تو سیکل انتقالم علاوه بر اینا 

من فلفل ، تخمه افتابگردان و ترشی هم مصرف نمیکنم چون یکم آلرژی دارم دکتر گیاهی گفت نخورم بعد انتقال هم گوجه و توت فرنگی یا هرچیزی که بهش بدن حساسیت میده گفته نخور 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
دوستان ضخامت آندومتر خوب برای انتقال چنده تقریبا؟  و چه چیزایی باید کنترل شده باشه که مثبت شیم ...

آزمایشات قبلش تا جایی که من میدونم

میزان ویتامین دی 

آزمایش اندومتریوز ، داشتن یا نداشتن کیست 

یه تست هست که نشون میده سیستم دفاعی بدنت تا چه حد هستش که اگه بالا باشه دارو میدن کنترل بشه که جنین از بین نبره 

تست پرولاکتین که نباید بالا باشه ، عفونت واژن حتما چک کن و ....

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم