2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044737 بازدید | 684407 پست
وایی یعنی چطوری اشتباه خورده بودی؟؟ منم زمانهاش اصلامشخص نیست فقط یکجانمیخورم فاصله میدم چندساعت برا ...

نه من دوزش رو اشتباه خورده بودم ...دکتر گفته بود روزی سه تا دو میلی گرم ...داروخونه ابن سینا یک میلی گرم بهم داد ولی توضیح نداد که باید دوبرابر بخوری ....منم سه تا خوردم به جای شش تا .... روز نه زنگ زدم مرکز گفتم من هنوز لک بینی دارم گف بیا فردا دکتر ویزیتت کنه ....تا روز ده قط شد ولی انتقالم منفی شد ...همش با خودم میگم نکنه به خاطر لک بینی منفی شده ...نمیدونم که باز حتما به دکترت بگو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من دوزش رو اشتباه خورده بودم ...دکتر گفته بود روزی سه تا دو میلی گرم ...داروخونه ابن سینا یک میلی ...

اهان اونجوری میگی, نه من دوز رودرست میخورم اخه لکه بینی نیست که قشنگ پریودم هنوز ودلدرد دارم. 

فردا بهشون میگم حتما, بنظرت بااین وضع هیچ ضخامت بالا میره؟؟ 

ممنونم گلم, الان ضخامت توبالارفته؟ چندشد؟ اخه بنظرت بااین پریودی ممکنه بالابره؟ 

آره رفت ولی باز انتقال نداد🙁🙁🙁خداازش نگذره خیلی بی مسئولیته

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
پودر نخل؟ چه جوری مصرف کردی عزیزم؟

پودرش نه معجونش ۱ ق مرباخوری بعداز صبحانه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
آره رفت ولی باز انتقال نداد🙁🙁🙁خداازش نگذره خیلی بی مسئولیته

وااا برای چی؟؟ چه بی مسیولیت. منم همچنان درگیرم دیگه بخدا کم اوردم اححح, فردا برم ببینم چی میگن برامپاخه هنوزپریودم

دکترم به من گفت حتما روزی نیم ساعت ورزش سبک کنم من روزی نیم ساعت میرقصم🙂🙂

خب پس خیالم راحت شد. همش فک میکنم تکون بخورم همه چی خراب میشه🤣🤣

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اهان اونجوری میگی, نه من دوز رودرست میخورم اخه لکه بینی نیست که قشنگ پریودم هنوز ودلدرد دارم.  ...

موقع پریودی همچنان رحم ریزش داره دیگه ....ضخامت بعد از قطع پریودی میره بالا ...نگران نباش شاید دوز استرادیول رو ببرن بالا

آره ۵ تا دارم شما کی انتقال میدی؟

راستش معلوم نیست ،شرایط مالیم فعلا اوکی نیست ،چون من باید هزینه آزمایشات ایمنی و عمل هیستروسکوپی و هزینه هتل رو هم جور کنم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آصف جاه دیگه ایران نیست تا جایی که میدونم.

وای مرسی که گفتین
پس یعنی دارن خالی میبندن و میخوان بدن دستیارش آدمو عمل کنه نه؟ مگه بچه بازیه که همچین کاری کنن؟ بایددددددددد راستشو بگن چی فک میکنن راجع به سلامتیه آدما و حق و حقوقشون؟

حق مریضه که بدونه کی میخواد عملش کنه و انتخاب کنه