2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
سلام دوستان امروز روز دوازدهم انتقالمه سه جنین انتقال دادم ایا درصد موفق بودن دو جنین بیشتره یا سه ج ...

فرقی نداره اول باید خدا بخواد ایشالا مامان شدی رفته ولی ۳قلو هم سخته هم پر ریسک

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه یجا خونده بودم وقتی جنین کیفیت داشته باشه دوتا میزارن اگ کیفیت پایین باشه ۳تا میزارن

هم به گرید ربط داره هم به سن مادر فکر اینارو نکن فکرای مثبت بکن 🤗🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ای جانم چقدر کوچولو بودی. خدا حفظ کنه بچه هات رو و انشالله سالها خوشبخت کنار هم زندگی کنید به شادی. ...

مرسی عزیزدلم 😘😘شماهم همینطور ...اره عزیزم میگن اگه ریسک زایمان زودرس نداشته باشیم نیازی به امپول بتا نیستش ...شمایادت میادتوده سال گذشته واکسن کزاز زده باشی؟ منم دکترم گفت تا ۷ماهگی که همون ۲۷و۲۷هفته اس میشه زد...اگرهم نزدی فک کنم بلافاصله بعدزایمان میزنن دقیق نمیدونم ازدکتربپرسید یا زنگ بزنید مرکز بهداشت میگن بهتون 

خانومایی که با دکتر نصر انتقال دادین
میشه توضیح بدین راجب روز انتقال؟
دکتر نصر موقع انتقال توضیح هم میدن که شرایط چطور هست؟
برفرض اندومتر وضعیتش چطوره یا بهترین جایی که در اندومتر برای انتقال انتخاب می کنن توضیحی راجبش میدن؟