2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044853 بازدید | 684415 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون طبق سونو ان تی مهمه وقت زایمان میدن دیگه چیزی نمونده ایشالا بسلامت نی نی تو بغل میگیری😍😍

ممنونم عزیزم . ایشالا گل پسری شما به خیر و خوشی به دنیا بیاد 😍 یه هفته دیگه مونده 🤩🤩

من که دیروز کلی داستان داشتم . از سه شنبه غروب حرکتهاش کم شده بود صبر کردم تا چهارشنبه غروب دیگه نگر ...

دور از جونت. وای از دست این وروجک ها. الهی بگردم چقدر ترسیدین. خدارو شکر همه چیز خوب بود

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
این هفته برم پناه بر خدا، یعنی من فکر میکردم فقط قلب جوجم تشکیل بشه استرسام تمومه نمیدونستم هفت خوان ...

ای جانم. انشالله که نامدار باشه. استرس هامون تازه شروع شده. منم فکر میکردم ۳ ماهه اول بگذره دیگه بقیه اش خوش خوشانه.‌ غافل از اینکه هرروز یه داستان داریم

عزیزم پسرجاری من ۴کیلو بود ولی دخترش ۲۶۰۰به دنیا اومد خیلی زود وزن گرفت وتپلی شد ...به قول شمامهم ای ...

ای جانم چقدر کوچولو بودی. خدا حفظ کنه بچه هات رو و انشالله سالها خوشبخت کنار هم زندگی کنید به شادی. من به دکتر گفتم آمپول بتا لازم نیست بهم بدی؟ گفت اگه درد نداشته باشین نمیدیم. بعدم گفت بچه ۳۳/۳۴ هفته رو رد کنه و دنیا بیاد ریه اش کامل شده و دیگه جای نگرانی نیست. راستی من واکسن کزاز نزدم دکترمم چیزی نگفت. الان فهمیدم اگه ظرف چند سال گذشته نزده باشیم باید تو ۲۸ هفته بزنیم. حالا نمیدونم چیکار کنم

من میخاستم دکترمو عوض کنم با طرازی انتقال بدم ....البته اول اخر باید خدا بخاد به دکتر نیست

سلام عزيزم خوبي؟ احوالاتت بهتر شده؟ 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام. دوستای گلم من سیکل رو شروع کردم و امروز اولین آمپولم رو زدم پیاده روی دوست دارم امروز دو تا نی ...

بارداری یا تازه سیکل ای وی اف شروع کردی؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ای جانم چقدر کوچولو بودی. خدا حفظ کنه بچه هات رو و انشالله سالها خوشبخت کنار هم زندگی کنید به شادی. ...

سلام عزیزم . حتما باید بزنی از هفته ۲۸ به بعد . من خودم چهارشنبه زدم یعنی هفته ۳۰ بودم

سلام دوستان امروز روز دوازدهم انتقالمه سه جنین انتقال دادم ایا درصد موفق بودن دو جنین بیشتره یا سه ج ...

سلام. عزیزم محاسبه نمیخواد که قطعا سه تا😅

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰