2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

کیا با خوردن پردنیزولون انتقال شون مثبت شد؟ من دوبار منفی شدم و آزمایش ایمنی که دادم خیلی بالا بود و دکتر برام پردنیزولون نوشته برای این دفعه. به نظرتون تاثیر داره یا امتحان میکنن و معلوم نیست

یه صلوات مهمونم کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. دوستای گلم من سیکل رو شروع کردم و امروز اولین آمپولم رو زدم پیاده روی دوست دارم امروز دو تا نیم ساعت داشتم و وزنم هم پنجاه و یک دو هستش. ضرر داره تو این ایام؟ استراحت کنم بهتره؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خب باید برم که نامه پزشک بگیرم دوربین جریمه نمیکنه؟

نه عزیزم فقط قبل از ساعت ۹ از شهر حتما بزن بیرون. من از بهداشت نامه گرفتم بردم فرمانداری مهر و امصا زدن فقط به پلیس راه نشون دادیم اجازه دادن رد بشیم . قبل از ساعت ۹ هم از اهواز زدیم بیرون

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام عزیزم خوبی چه خبراز گل پسرت که انتقال دادیش؟من انتقالم افتاد شش اسفند...دوروز روزقبلشم جنینارو ...

سلام به سلامتی عزیزم انشالله ۵تاشم پسر شه برات اره ۲۵ دهم ازمایشمه برام دعا کن عزیزم

@زینبی_بابا         سلام عزیزم. شبت بخیر یه مشورت میخواستم ازتون. البته ...

عزیزم انشالله که همه چی برات خوب پیش بره من اصلا اطلاعات خاصی ندارم ولی خب رحیمی خیلی تجربش بالاس به نظرم با نظر رحیمی پیش برو خیلی پزشک ماهریه. راستی ابن سینا میرفتی یا مطب طرازی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم دقیقا میخوام همین کارو کنم    پرگنا اره هرروز میخورم .والا کیوتن سی عددی ۱۱۵ خریدم و ...

شاید فرق داشته چرا آخه اینقد اختلاف. میگم ژل رویان واسه چی خوبه منم بخرم بخورم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم😍😍😍 حالا نی نیه من همیشه صبحا جابجا میشه ولی تا الان حتی یه بارم سر نخورده بعضیا میگن برای م ...

ای جووونم برای منم ماه چهارم بودم سرمیخورد ...دقیقا به پایین نیس عکساشو توسونو میبینی عرضیه  ...اون شکلی ان ولی اون سمتی که بیشتر متمایل به پایینه توسونو میزنن فکر کنم،  برای منم انومالی بریچ بود الان سفالیک شده ...برای من هرچهارجهت حرکاشو حس میکنم ولی متوجه نمیشم کدوم حرکته دستشه کدوم پاش ولی بعضیا میگن که متوجه میشن