2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دوست جونیا من یک هفته پیش پانکچر کردم الان پریود شدم طبیعیه؟

سلام عزیزم. اره بعد پانکچر زود پری میاد. منم 9 روز جلو انداختم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من کیست درموئید دارم راهنمایی لازم دارم، اگر کسی این دکترهایی که اسمشون رو در لینک پست ه ...

آصف جاه دیگه ایران نیست تا جایی که میدونم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
صاحل جون چند تا دیگه جنین داری؟

عزیزم‌دوتا‌جنین‌دارم‌که‌دیروزشارژکردمشون

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام دوستان من کیست درموئید دارم راهنمایی لازم دارم، اگر کسی این دکترهایی که اسمشون رو در لینک پست ه ...

من با دکتر آصف جاه عمل کردم و خییلییی راضی بودم اصلا روش شک نکن بهترین انتخابه . تا جایی که میدونم ایران هست چون پیج اینستاشو دارم و دنبالش میکنم

دکتر زهرا محمدتبار کاراشو تو مطب انجام میده واسه پانکچر و انتقال گفت موسسه مهرافزا

میشناسمش.دکتر خوبیه .انشالله که دستش برات سبک باشه  و به هدفت برسی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام. دوستای گلم من سیکل رو شروع کردم و امروز اولین آمپولم رو زدم پیاده روی دوست دارم امروز دو تا نی ...

دوستای عزیزم پیشنهادی ندارین؟ راه برم یا نرم؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
طبق سونو ان تی ۳۱ هفته و یک روز  طبق پریودی سی هفته و چهار روز

همون طبق سونو ان تی مهمه وقت زایمان میدن دیگه چیزی نمونده ایشالا بسلامت نی نی تو بغل میگیری😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود