2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
اره چاره ای ندارم تهران زیاد رفتم بعد دیدم چندنفر از خانم دکتر دارن تعریف میکنن گفتم دیگه بیام خودش ...

رشت پیش کی میری عزیزم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهاره جان زوده روز چهارده بده مگر اینکه تست بی بی بدی

بی بی چک آزارم میده. دیگه نمیذارم. همون یه بار که گذاشتم برای هفت پشتم بس بود😥😅

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
اره گلم من اقصی میرفتم ....اول ازهمه اینکه انتقال من روبا ضخامت ۶.۱ انجام داد که خیلی اشتباه هست در ...

مرسي عزيزم اره وقت دهيش خوب نيست،ولي فعلا چاره اي جز اين ندارم،بس  يعني اين ني ني رو دكتر اقصي گذاشته؟خدا ني ني كوچولوتو حفظ كنه عشقم ،براي منم دعا كن منم نتيجه بگيرم😭

فکر کنم من برات ناراحت تر از خودتم😅

😂😂😂 اصلا نميدونم چرا انقد بي خيالم، با اينكه يكساله كارمم گذاشتم كنار و خيلي حيفم مياد، خدا صبر جميل بهم داده😆

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اره همونو انتخاب کن خوبه ...ایشالا کلی پسر سالم برات تشکیل بشه و با اولین انتقال مامان بشی عزیزم

مرسی عزیزم انشالله برا شمام 

دوباره میخوای تو مرکز مام انجام بدی ؟ دکترتون خانوم علیرضایی بود 

خدای من خدای معجزه هاست . 
فدات انشالله. راستی چرا همین امروز پری شد یعنی تا منفی میشه پری میشی 

نميدونم، براي خودمم سوال بود. الان درحد لك هستم ، با اينكه هم شياف گذاشتم صبح هم آمپول پروژسترون زدم

احتمالا سه شنبه برم مطب ببينم چي ميگه دكتر

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

سلام دوستان من کیست درموئید دارم راهنمایی لازم دارم، اگر کسی این دکترهایی که اسمشون رو در لینک پست هام آوردم میشناسه میشه لطف کنه سری به تاپیکهای من بزنه و اگه امکانش بود راهنماییم کنه؟ یک دنیا ممنون میشم.

لاپاراسکوپی درمویید با دکتر آصف جاه | تبادل نظر نی نی سایت (ninisite.com)

سابقه لاپاروسکوپی کیست تخمدان با دکتر آصف جاه یا دکتر مهدیزاده یادکتر رضایی | تبادل نظر نی نی سایت (ninisite.com)

ولی من ذخیرم عالیه.۸ماه اقدام بودم همش شوهرم بهم گفت نازا.خانوادشم.دیگ خودمم برام جاافتاده بودک مشکل ...

عزييييزم، روسياه شدن ناراحت نباش عزيزم

بعضيا زبونشون نيش داره

عزيزم دوجنين برات انتقال دادن يا يكي؟

گلم مشکلش چی بوده ک براش انتقال دادن؟منم شوهرم مشکل داره از دیروز ک اومدم این تاپیک ی کم حالم بهتر شده ک میبینم کسای ک مشکل دارن نتیجه گرفتن

اللهم عجل لولیک الفرج