@زینبی_بابا  
سلام عزیزم. شبت بخیر
یه مشورت میخواستم ازتون. البته میدونم خودم باید تصمیم بگیرم، ولی لطفا نظر خودت رو بگو بهم.
من تحت نظر دکتر طرازی باردار شدم دوقلو و به خاطر شک و شبهه هایی که تو سونوی ان تی در مورد قلب و سایز یکی از جنین ها وجود داشت طبق نظر دکتر رحیمی پریناتالوژیست آمنیوسنتز شدم که هنوز جوابش نیومد. از اونجایی که 90% بیمارهای دکتر رحیمی بارداری های دوقلو و سه قلو و پرخطر بودن پیش ایشون هم تشکیل پرونده دادم. و خوب ایشون بر اساس داروهایی که دارم مصرف میکنم توصیه کردن یه سری رو قطع کنم و چند تا مکمل اضافه کردن. حالا من گیج شدم که داروهامو طبق نظر ایشون ادامه بدم یا دکتر طرازی. (در ضمن دکتر رحیمی عمل زایمان انجام نمیدن و من در هر صورت به یه پزشک دوم نیاز دارم)
من قبلا هر شب یه شیاف پروژسترون، هر روز یه انوکساپارین، یه آسپرین و هر 12 روز یه فمولایف 500 (همون پرولوتون ایرانی) میزدم که دکتر رحیمی گفتن همه اش قطع فقط روزی دو تا آسپرین. خیلی گیج شدم. مگه برای بارداری دوقلو که ریسک زایمان زودرس بالاست پروژسترون و پرولوتون چیز خوبی نیست؟ چرا گفت قطع؟ از طرفی خوب ایشون خیلی بیشتر از دکتر طرازی بارداری دوقلو دارن. گیج و ویجم... تا الان به حرفش گوش نکردم هنوز
وای چقد طولانی شد. شرمنده....
یک دنیا مرسی پیشاپیش...
بچه ها اگه شما هم حال داشتین بخونین نظرتون رو بگید ممنون میشم.