2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=177727437]ب نظرتون الان ازمایش همسرم خوب نبوده ، من برم عکس رنگی و سونو یا بزارم اون خوب شد بعد برم ؟[/QUOTEچی خوب شدشوهرت؟بزاریه ماه بگذره دوباره آزمایشش تکرارکن.منم شاید اینکاروبکنم

اللهم عجل لولیک الفرج
[QUOTE=177727437]ب نظرتون الان ازمایش همسرم خوب نبوده ، من برم عکس رنگی و سونو یا بزارم اون خوب شد ب ...

اره نظر خودمم اینه که فعلا ازمایشو تکرار کنه اگه نیاز بود دارو بخوره من بعد عید برم سونو و عکس رنگی 

خدای من خدای معجزه هاست . 
بچه ها من به دکترم پیام دادم گفتن داروهاتو ادامه بده و تو اولین فرصت بیا مطب  باید برم برای چی ...

کی انتفال دادی عزیزم 

راستی مبارکه انشالله ک تا ۹ ماه محکم ب دلت بچسبن 😊😊😊

شرمنده عزیزم چیزی نمیدونستم. تا کی باید مصرف کنی؟

دشمنت شرمنده .توروخدا اینجوری نگو .دارچین جونم فعلا همسرم دوماه باید دارو مصرف کنه .بعد ازمایش dfi بده اگه خوب باشه من وارد سیگل بشم .خواستم این دوماه منم تقویتی بخورم پرگناکر .کیوتن وژل رویال.

دشمنت شرمنده .توروخدا اینجوری نگو .دارچین جونم فعلا همسرم دوماه باید دارو مصرف کنه .بعد ازمایش dfi ب ...

من جات بودم همون یه روز درمیون مصرف میکردم   

پرگناکر رو هر روز داری دیگه؟

ولی کیوتن به نظرم خیلی گرون نبود. بازم دقیق یادم نیست.

اره نظر خودمم اینه که فعلا ازمایشو تکرار کنه اگه نیاز بود دارو بخوره من بعد عید برم سونو و عکس رنگی& ...

آزمایش کلا دکترا هم میگن حداقل۱ماه بایدازش بگذره ک دوباره تکرارش کنه.مگ تحت نظر نیستین اگ تحت نظرین دکتراخودشون بهتون میگن چکارکنین.مشکل آزمایشش چیه؟

اللهم عجل لولیک الفرج
متاسفانه جوابم منفی شد 😔پریود که بشم باز انتقال میدن؟یا دوباره باید صبر کنم؟

الان داشتم دنبالت میگشتم عیبی نداره .‌حکمت خداس . دیروز ک من ابن سینا بودم خیلی تعریف میکردن از دکتر محمد زاده و انصاری پور . یه خانمی میگفت رویان نتیجه نگرفتم خداروشکر با دکتر محمد زاده یه پسر باردار بود . میخوای یه سر برو ببین چی میگه 

عزیزیزم خدا بزرگه. مطمعن باش حواسش هست بهت