2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر خوب حیف به من ندادن حالاجای تعجب اینجاست که امروز روز9پریودم وهمچنان پریودم. پوووف یعنی بالانمی ...

مهربون‌جون‌سیکل‌انتقالی؟داورهات‌چین؟،

خونریزیت‌زیاده؟یادرحدلکه‌بینی؟

کاش‌به‌دکترت‌زنگ‌میزدی‌میگفتی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام. ایشالا که همگی خوب باشید یک سوال. من ۱۴ هفته ام و دکتر بهم گفت که حتما باید اکوی قلب جنین بک ...

منم ١٤ هفته ام ولي دكتر چيزي نگفت بهم درمورد اكو

.ضربان قلب تو غربالگري چند بود؟

سلام خانما کی این ماه استرادیول مصرف کرد؟؟من ده روز مصرف کردم الان موقع پریودمه و سینه درد خیلی زیاد ...

منم دارم ولی خیلی نه. هر از گاهی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ضریب شکست دی ان ای  آزمایش اسپرم خالی نه اسم آزمایشش نمیدونم چیه ولی میدونم باید قبل ای و ...

برا ما اینجا sdf مینویسن نمیدونم چ فرقی دارن با هم . اینم گفتن ضریب شکست و...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام. ایشالا که همگی خوب باشید یک سوال. من ۱۴ هفته ام و دکتر بهم گفت که حتما باید اکوی قلب جنین بک ...

عزیزم جدیدا تقریبا به همه میدن. منم که طبیعی بودم بهم گفتن رفتم. حتی دکتری که اکوی قلب کرد گفت یکماهگی نوزاد هم ببرمش مجدد اکو. یکی دوروز پیش که مرکز بودم همه همین شرایط رو داشتن و بهشون همینو گفته بود. اتفاقا به نظرم خیلی هم خوبه که همه چی تحت نظر هست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ای وای😔😔😔 بخدا گفتی لک قهوه ای دیدی گفتم حتما مثبتی عزیزم خودتو ماراحت نکنیا ایتم میگذره بالاخر ...

خودمم گفتم ايندفعه مثبته، ولي به قول شما بالاخره روز ما هم ميرسه😍 

پاشدم يكم به زندگيم رسيدم، پري خانومم تشريف آوردن😂😂 فقط خوشحالم كه شوهرم راحت شد، هم سر كار ميرفت هم غذا درست كردن هم رسيدگي به من و خونه، واقعا دلم براش ميسوخت

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بار اولم بود ...یه دونه دیگه جنین دارم ...فک کنم باید دکترمو عوض کنم ....

عزيزم فقط ناراحت نباش و زندگيتو شاد نگه دار، ميگن زن و زندگي، پس سعي كن خيلي محكم باشي و روحيت رو حفظ كني😍😍 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

@زینبی_بابا    

گلم امروز یکی از دوستام این مقاله رو بهم داد که مبنی بر اینه که زنانی که fshدرشون بالاست هچینگ به لانه گزینیشون کمک میکنه .ممنونم اگه نطرت رو در این باره بگی

موارد تجویز و میزان موفقیت هچینگ
تکنیک هچینگ می‌تواند به زوج‌هایی کمک کند که احتمال دارد رویان‌های آنها انرژی کافی برای پاره کردن پوسته و لانه‌گزینی را نداشته باشد. تکنیک هچینگ معمولاً در شرایط زیر به زنان توصیه می‌شود:

سن بالاتر از ۳۷ سال
دو دورۀ ناموفق ivf یا بیشتر
در موارد انتقال رویان منجمد
پایین بودن کیفیت رویان و رشد آهسته و نامناسب بودن آن
این تکنیک در افرادی که دو دورۀ ناموفق ivf داشته‌اند باعث افزایش شانس موفقیت می‌شود. نتایج یک پژوهش نشان داده است که با انجام هچینگ در تمامی زنان شرکت‌کننده در این پژوهش، درصد چسبندگی رویان به دیوارۀ رحم، به خصوص در زنان بالای ۳۷ سال یا زنانی که سطح هورمون fsh آنها بیشتر از حد طبیعی بود، افزایش یافته است.

از آنجا که تکنیک هچینگ یا لیزر هچینگ، یک روش مدرن و مشکل است، میزان موفقیت آن به تجربه و مهارت متخصص رویان‌شناسی ارتباط دارد. به همین دلیل، توصیه می‌شود در صورت پیشنهاد پزشک برای هچینگ، در مورد میزان موفقیت و توانایی کلینیک از پزشک خود سؤال کنید.

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزيزم فقط ناراحت نباش و زندگيتو شاد نگه دار، ميگن زن و زندگي، پس سعي كن خيلي محكم باشي و روحيت رو حف ...

افریییییییییییییین به این روحیه. خیلی حس خوبی داد. الهی امشب هممون  حاجت روا بشیم