2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست

سلام خانمای عزیز. سوال دارم اگه کسی میدونه لطفا جوابمو بده ممنون میشم. برای آزمایش تیرویید باید ناشتا باشیم یا نه و اینکه روز خاصی باید بدیم یا نه مثلا تو پریود باید باشه یا نه؟ 

قبلا دادما ولی حافظم کلا داغون شده هیچی تو یادم خوب نمیمونه 🙃

در اندک من تویی فراوان یارب..
آره عزیزم داروی نخل

منظورت گرده لقاح نخل هست؟مگه اون مال اقایون نیست؟....میشه درخواست دوستیم رو قبول کنی عزیزم ؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما پيش دكتر اقصي نتيجه گرفتين؟واقعيتش من ٥بار تو ابن سينا انتقال دادم نشد كه نشد تعريف اقصي رو شنيد ...

اره گلم من اقصی میرفتم ....اول ازهمه اینکه انتقال من روبا ضخامت ۶.۱ انجام داد که خیلی اشتباه هست در صورتیکه همون موقع گفتم  بعشون گفتن نه اسکال نداره سه لایه است رحمت ....در صورتیکه انتقال زیر۸ نباید انجام بگیره سال ۹۷حدود ۲۰ میلیون پول و پنج ماه وقتم و این همه داروی عورمونی که استفاده کردم مصر برای سلامتی  به هدر رفت ....نکته بعدیش اینه که اصلا به روز نیست چون ضخامت رحمم بال نمیرفت هیچ کاری نمیکرد فقط سیکل رو کنسل میکرد و دفعه بعد دوباره استردیول میداد ...اخرش هم که با عجله اامتقال رو انجام داد.....بعدش هم کار رو ماماهاش انجام میدن که خیلی بده چون خود دکتر باید باشه و سیستم وقت دهیش هم که افتصاح هست ساعت۳ وقت میداد ساعت ۸ شب میرفتیم داخل و اصلا جواب سوالات رو با بداخلاقی و عصبیت میداد یا اصلا جواب نمیداد....ضمنا تیمی هسن هردفعه یه دکتر جدید میبین و اصلا نمیدونه سابقه ات چیه ....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نه عزیزم من مشهدم  طبیعی قبل انتقال باردار شدم ب لطف خدا

گلم داروهای پانکچرت چی ها بود؟

نچرال چیه

سیکل نچرال  به سیکل انتقال جنین بدون ال دی و  استرادیول میگن. اول لتروزل میدن و اچ ام جی فولی که اندازه مناسب رسید امپول ازادسازی میدن و چند روز بعدش هم انتقال . این طوری بدن فکر میکنه جنینی که تو رحم گذاشته شده حاصل لقاح اون تخمکیه که ازاد کرده.ضخامت به طور طبیعی تو این سیکل بالا میره. من چون تو انتقال دومم به ال دی و سینافکت حساسیت نشون دادم دیگه گفتن اونا رو قطع کنم و با سیکل نچرال برام انتقال دادن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
دوستان من میخوام بیام اهواز دکتر جریمه میکنن ؟چکار کنم ؟

عزیزم نامه پزشکی بگیر یا کلا برو فرمانداری مدارک پزشکیت هم ببر نامه تردد بهت بدن وگرنه جریمه میشین

نه عزیزم ایرانیه, استرادیول والرات نوشته, مگه خارجیم داره؟؟؟ پس چرابهم ندادن؟ خیلی نگران ضخامتمم شنب ...

فرق نداره عزیزم....مال من نه با ایرانی ضخامت  بالا میرفت نه با خارحیش تازه خارجیش نفخ و نفس تنگی هم داشتم ولی ایرانیش اصلا عوارص نداشتم ...ایشالله که با همین دارویی که داده بره بالا برا شما

سلام. ایشالا که همگی خوب باشید یک سوال. من ۱۴ هفته ام و دکتر بهم گفت که حتما باید اکوی قلب جنین بک ...

نه‌من دکترم اصلا اکو قلب برام‌ننوشت. ولی انجام بدی ضرر نداره که

نه‌من دکترم اصلا اکو قلب برام‌ننوشت. ولی انجام بدی ضرر نداره که

سلام عزیزم منم با لطف خدا با میکرو باردارم الان و هفته ۱۶هستم دکتر برا من فقط سونو آنکالی نوشته برا هفته ۱۸و آزمایش ننوشته...چون غربال مرحله اول طبیعی بوده...ولی من میخوام انجام بدم .شما انجام داده بودین؟

سلام خانما کی این ماه استرادیول مصرف کرد؟؟من ده روز مصرف کردم الان موقع پریودمه و سینه درد خیلی زیاد ...

اره عزیزم مال استردیوله.....هورمون e2بالاست برای شما؟

سلام عزیزم منم با لطف خدا با میکرو باردارم الان و هفته ۱۶هستم دکتر برا من فقط سونو آنکالی نوشته برا ...

عزیزم‌منم غربالگری دوم رو انجام‌ندادم فقط سونو انومالی داشتم . فکر کنم وقتی غربالگری دوم رو تجویز میکنن که یه فاکتوری تو غربالگری اول بالا یا پایین باشه . ولی بازم من نمیدونم بذار اونایی که اطلاع دارن بیان بگن

آره گلم  از اون تاسف بار تر طب های سنتی و اسلامی و مندر آوردی و... هستن که اصلا معلوم نیست چی ...

😅😅😅😅فدات شم ممنون از راهنماییت ...

چطور نمونه میگیرن؟بابیهوش کردن وجراحی؟

گلم دعوت به دوستیم رو قبول کن