2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044668 بازدید | 684402 پست
والاخواهردقیق نمیدونم همون داروخونه هامیدونن برای خانم باردارمصرفش چطوریه،بامنشی دکتربپرسیم بایدبلدب ...

امروز زنگ زدم از ماما پرسیدم میگه ویتامین ب۶ فقط میتونی آمپولشو بزنی قرصشو نخور 🤔

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم الهی رویا جونم .....وای چه دعای قشنگی کردی کلی حال کردم☺.....ایشالله که یه مدت دیگه خوب م ...

ای جونم عزیزم😍 فدات شم..فقط میتونم آش رشته بخورم که اونم آبکیه..دیگه چاره ای ندارم به خاطر نینی باید تحمل کنم

حتما میام تاپیک عزیزم ببخش این روزا اصلا حالم رو به راه نیست زود زود نمیتونم بیام تاپیک خواهری

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه ها کسایی که فیبروم دارن حسش میکنند؟ از دیروز اون قسمت که گفتم حس کشیدگی دارم از تو یه نقطه سفت شده. دست میزنم سفت نیستا ولی خم و راست که میشم یا سرفه و عطسه میکنم حسش میکنم. ممکنه روند ivf باعث فیبروم رحم شده باشه؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
یاخداااا،من تاحالاانجامش ندادم فقط شنیدم عمق رحم

نازی نترس عزیزم. خیلی ها اصلا نمیفهمن موقع انجامش. من اذیت شدم. سر عکس رنگی اصلا اذیت نشدم با اینکه همه میگن عکس رنگی سخته ولی سر این نمیدونم شاید دکتر مرکز کار نابلد بود. نگران نشو

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
برای انتقال جنینه عزیزم،بعضی دکتراباعمق رحم انتقال میدن،قبلش اندازه میزنن روزانتقال دیگه براساس همون ...

آره گلم. مرسی توضیح دادی عزیزم🌷♥️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
دیگه چی بهتر از ایییین😂😂😂😂 نازایی آدم رو یوزارسیف میکنه ازبس هر تقی به توقی بخوره رو ربط میدیی ...

عزززيز دلم انشاالله هر چه زودتر خبر بارداريتو ميشنويم😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزززم من دکتر اقصی میرفتم ولی اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم بری دکتر فوق العاده بی تظم هست و به روز نیست . ...

شما پيش دكتر اقصي نتيجه گرفتين؟واقعيتش من ٥بار تو ابن سينا انتقال دادم نشد كه نشد تعريف اقصي رو شنيدم رفتم پيشش،ميشه يكم توضيح بدي از چه لحاظ خوب نيست؟

و اينكه اگه جنينتونو اقصي انتقال داده ميدوني جنين هارو فريز ميكنه يا بعد پانكچر انتقال ميده؟

فداا شم عزبزم قم همون سلامتکده بوعلی رفتی؟چه دارویی گرفتی عزیزم؟

آره عزیزم داروی نخل

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
اره واقعا آزار دارن دیگه. داغون شدم رفت. فک کن روز اول پریودی برام عمق رحم بدون بی حسی گرفت. این دکت ...

من عمق رحم گرفتن اصلا اذیت نشدم مثل معاینه بود برام 

من تو عکس رنگی خیلی اذیت شدم مردم زنده شدم