2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044666 بازدید | 684402 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما من پاکچر قبلی که روز دوم سونو دادم تو کارتم نوشته یه تخمدان ۴تا فولی یکیش محدود.بعد۱۰تافولی داشتم.ایندفعه دکترم یکیشو ۴تا یکیشو ۳تانوشته سونوم روز اول بود.بنظرتون تخمکام بیشتر میشن؟

یا رب العالمین
این نه اما میدونم انگشتر همیییشه فرزند هست

آخجون يوزارسيف داريم اينجا😂 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خانما من پاکچر قبلی که روز دوم سونو دادم تو کارتم نوشته یه تخمدان ۴تا فولی یکیش محدود.بعد۱۰تافولی دا ...

آره انشاالله، چون دارو ميدن، تعداد بيشتر ميشه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خانما من پاکچر قبلی که روز دوم سونو دادم تو کارتم نوشته یه تخمدان ۴تا فولی یکیش محدود.بعد۱۰تافولی دا ...

اگر تونستی فنیل اید رو بگیر استفاده کن

ورزشهای قبل بارداری خانم آبادی (مجموعه ریحانه سنتر) رو هم شرکت کن. هم رو کیفیت تخمکها تاثیر داره هم رو تعدادشون

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
اگر تونستی فنیل اید رو بگیر استفاده کن ورزشهای قبل بارداری خانم آبادی (مجموعه ریحانه سنتر) رو هم شر ...

فرتیل اید؟دکترم داد با رویال ژل ومتفورمین ۳۰ روز مصرف کردم فرتیل اخریش امروز بود

یا رب العالمین
سیلویا جون سلام ی سوال من3ماهه اووبوست خوردم40روزی م اینوفولیک (از شنبه که 25بهمن بود داروهای پانکچر ...

عزيزم براي خونرساني به رحم ال ارژنين و اسپرين هست 

همه ي مكمل ها را بخوريد تا شب اخر فقط اسپرين را هفته اخر قطع كنيد 

جدا؟ خدا خیرت بده من چقد خودمو اذیت کردم خدا...چشم وفقه نمیندازم .مرسی ارزو جونم راحتم کردی خدا خیرت ...

قربونت عزیزم 

قبول باشه 

منم دیروز چله ام تمام شد .ان شاالله دوستای منتظرمون باردار شن 💕💕💕💕

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️