2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044755 بازدید | 684409 پست
سورپرایز شیرین مال مردمه نه مال من😔  من دیگه به هیچی اعتقاد ندارم... ۷ هفته باید باشه ساک پ ...

متاسفم عزیزم ،واقعا نمیدونم چی بگم 

امیدوارم که خدا به دلت آرامش بده 😢

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سورپرایز شیرین مال مردمه نه مال من😔  من دیگه به هیچی اعتقاد ندارم... ۷ هفته باید باشه ساک پ ...

ای بابا 

ولی چون گرفنه ایشالا انتقال بعدیت حتما خوش حبری عزیزم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خوب وقتی تخمک داری با تخمک خودت امتحان کنن نهایت وقتی ادم تخمک نداره یا تخمک مشکل داره میره سراغ اهد ...

اره واقعا بعضیا فقط به فکر پولن فکر نمیکنن که چقدر با این حرفا ادم داغون میشه تخمک اهدایی خوبه منم اگه اخرش دیدم نمیشه باید استفاده کنم ولی میگم حداقل یبار امتخان کنم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
پیش کدوم دکترمیای رشت عزیزم؟والاماارزوداشتیم دکترای تهران رشت بودن،اولین باره همچین چیزی شنیدم خواهر

شما رشتی؟من پیش دکتر محمدتبار میام قرار شده که کارامو تو موسسه مهرافزا انجام بده

مگر ذخیره ت چنده ؟چند سالتونه ؟آخه معمولا سنین پایین رو پیشنهاد اهدایی نمیدن ،چون معتقدن کیفیت تخمک ...

من ۳۰ سالمه ذخیره ام ماه قبل از دادم ۱/19 بود

ممنون حاجت روا بشی عزیزم  دلم می‌خواد کل بچه های تاپیک رو شیرینی بدم🤣🤣 کاش می شد

مرسی گلم انشالله 

اشکال نداره همین خبر خوبت خیلی هم شیرینه و حالمون رو خوب کرد،انشالله تا آخرش خوب پیش بره و به سلامتی بغلش کنی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من ۳۰ سالمه ذخیره ام ماه قبل از دادم ۱/19 بود

ذخیره ت که کم نیست اصلا،انشالله با همین ذخیره کلی تخمک خوب داری ،یکی از بچه ها با ذخیره 0/6  ۱۵ تا تخمک داشت ،فقط اگر هنوز وارد سیکل نشدی خودت رو تقویت کن و مکمل مصرف کن 

عزییییزم انگشتر گرفتی باید خوشحال باشی انگشتر تعبیرش بچه هست 😍😍😍😍😍😍

یکیش کوچیک بود یکیش خیلی بزرگ بود. این تعبیر نداره؟😁

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....