2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044754 بازدید | 684409 پست
اینوفولیک بیشتر برا تنبلیه. آوابوست خیلی خوبه گیر نمیاد خیلیم گرونه

درست نيست عزيزم ، اينوفوليك براي كيفيت تخمك هست و مواد شامل myo inositol و اسيد فوليك هست و ربطي به تنبلي تخمدان نداره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اووبوست گیر نمیاد. کپسول رویال ژلی بهتره یا اینوفولیک؟

به جاي اوابوست مي تونيد اينوفوليك بخوريد و ملاتونين ، كه همون تركيبات اوابوست ميشه 

نسخه ي مكمل هاي زير براي كيفيت تخمك هست 👇

پودر اينوفوليك يا  

Myo-Inositol روزي ٤ گرم ( دو تا ٢ گرم صبح و شب)

Dhea روزي75 ميلي گرم، كوكيوتن روزي ٦٠٠ تا ٨٠٠ ميلي گرم در چند نوبت، ال ارژنين روزي ٦ گرم (٣ تا دو گرم)، ال كارنتين روزي ٢ گرم، اسپرين ٨٠ روزي يك عدد، ويتامين d هزار ميلي گرم هر روز ، ويتامين400  E يكروز در ميان ، ملاتونين ٣ ميلي گرمي شب موقع خواب و سلنيوم يك روز در ميان 

مهمترينش اينهاس البته من چون تو امريكا هستم چند تا چيز ديگه هم خوردم نمي دونم تو ايران پيدا بشه يا نه ولي همينا رو بخوريد كافيه 

از چند ماه قبل بايد خورده بشه و البته اوابوست همون اينوفوليك يا myo inositol  هستش 

چطوری هیوا جون خوبی؟ یادته آبان با هم انتقال دادیم هردو منفی؟  کجایی در چه حالی عزیزم💋💋💋

سلام عزیزم آره من یادمه 😍ایشالا این دفعه مثبتی❤️❤️

من یه بار دیگه هم انتقال دادم این سری خراش و سل تراپی و اینا هم کردم اما بازم منفی شدم! نمیدونم چرا نمیشه! هیسترو کردم گفته اوکیی همون اولین انتقال هم یه سری ازمایشای ایمنی برام نوشت اونا هم اوکی بوده...

من داروای دکتر طب سنتیم استفاده میکنم. کپسول رها, سکنجبین عنصلی, مسهل صمغی با طب سوزنی

ممنون دوست عزیز اگه بخوام همه اینا رو انجام بدم باید روزی ی مشت قرص بخورم نه جای برم نه چیزی 🤣تازه باید بنویسم رو کاعذ بچسبونم به یخچال یادم نره هیچکدومشون. تو رو خدا ببین برا بچه چ کارا که باید بکنیم

به جاي اوابوست مي تونيد اينوفوليك بخوريد و ملاتونين ، كه همون تركيبات اوابوست ميشه  نسخه ي مكم ...

خیییییلی ممنون کاملا جامع بود. خیییلی وقت بود دنبال همچین تاپیکی میگشتم. شما میکرو کردین؟

عزیزم حالا سونو نکرده مشکلی نداره  دفعه قبل هم ک دکتر از عدم وجود کیست مطمئنت کرده اشکالی ندار ...

اره شنبه 2اسفند قراره برم تهران مرکز مام سونوم کنن .. دعا کن همه چی م عالی باشه .. 

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
به جاي اوابوست مي تونيد اينوفوليك بخوريد و ملاتونين ، كه همون تركيبات اوابوست ميشه  نسخه ي مكم ...

سیلویا جون سلام ی سوال من3ماهه اووبوست خوردم40روزی م اینوفولیک (از شنبه که 25بهمن بود داروهای پانکچر رو داد اینوفولیک رو قطع کردم )بخورم ؟ 2اسفند سونو بررسی دارم .. سیلویا جون من الان توین تایم چی کنم ؟چیا بخورم؟واسه خون رسانی رحم گفتن جوراب بلند بپوش ..چه ورزشای کنم؟ چای زنجبیل /دارچین و زعفرون میخورم .موز و پرتغال و مایعاتم میخورم .. عسل و خرمام میخورم .. بنظرت با همینا کیفیت جنین هام خوب میشه؟البته ی 1ماهی هم فرتیل اید زنان خوردم .. زینک پلاس/ویتامین ای/د3/امگا3 ... 

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سلام دوستان من امروز آزمایشم مثبت شد😍😭 ان شاء الله قسمت و روزی همه چشم انتظارا مخصوصا ivf ای ها ...

زهرا جون سلام مبارکه  دکترت کی بود؟ ای وی اف بودی؟

ثمین جون توراست میگفتی تو ی گروهی عضوم 99درصدمیگن باید سونو میکرد بعد دارو میداد .. حالا چی کنم؟

خواهری دیگه بیخیال.استرس چیزی رو درست نمیکنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خواهری دیگه بیخیال.استرس چیزی رو درست نمیکنه

دقیقا ...خیلی بی اشتها شدم ممکنه از داروهای پانکچر باشه؟

نه  گلم در این حد و یکبار مشکلی نداره

مرسی عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....