2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
ای جااااااانم مباااارررکککههههه❤️😘😘😘😘😘 عزیزم مشکلت دقیق چی بود

ممنونن عزیزم

من پی سی او شدید همسرم دی اف ای بالا 

انتقال اولم اسفند 98 یک پسر یک دختر بیمارستان پیامبران منفی

انتقال دومم آبان 99 بیمارستان مهر یک پسرمنفی

18 بهمن دیگه بیخیال پی جی دی شدم یکماه قبلش رفتم عکس رنگی گفت پلیپ داری ولی بزرگ نیست انتقال میدیم اگر منفی شدی هیسترو میکنیم که فعلا عصر روز دوازده انتقال بی بی مثبته 

جنین ها 4 روزه و فریز هستن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه. ممنون عزیز. ان شاالله خودت این هفته بیای خبر مثبت شدنت رو بدی

انشاالله مهربوووون😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مرسی گلم جواب دادی. شاید. سونوش درد نداشت ولی عمق رحم به حدی اذیت شدم رو تخت که فشارم افتاد بعدشم قش ...

عزیزم عمق رحم به این دلیل اندازه گرفته میشه که بدونن جنین رو دقیقا کجا قرار بدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
فدات عزيزم، من فك كنم براي انتقال جنين عمق رحم رو ميخوان، ولي خب روز پانكچر هم ميتونست تا بيهوشي عمق ...

من یه بار به دکترم پیشنهاد دادم ،گفت که اندازه گیری در زمان پانکچر باعث میشه آندومتر بهم بخوره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْ ...

وای عزیزم‌مبارکت باشه ایشالا بارداری خیلی خوبی و پشت سر بزاری و نی نی یا نی نی هاتو بسلامت بغل کنی ایشالا این حال خوبت قسمت همه دوستای تاپیکم 💖💖💖💖😍😍😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه اصلا هیچ کاری برام نکردن صارم رفتم دکتر خودم رزا مقدم بود بیمارستان ابان اونم هیچ دارویی نداد بیم ...

مگر ذخیره ت چنده ؟چند سالتونه ؟آخه معمولا سنین پایین رو پیشنهاد اهدایی نمیدن ،چون معتقدن کیفیت تخمک ها خوب هست

وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْ ...

مبارکت باشه عزیزم  😍