2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
عزیزم دکتر عطارشاکری به نظرم عالیه

مرسی گلم جواب دادی

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ادرینا جون دوستی مو قبول میکنی؟ منم مریض لاهوتیم

اره عزیزم حتما

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم مبارکتون باشه براماهم دعا کن

سلام ، مرسی عزیزم ایشالا قسمت همه منتظرا بشه

منم سونوی بعدیم دوشنبه است نمیدونم دیگه بعدش بازهم سونومیکنه یانه

ببین دکتر بهم گفت دوشنبه که سونو بدم باز یسری امپول میده باید یه هفته دیگه بزنم باز سونوشم.البته داروهای هرکی دکتر با توجه به شرایط طرف میده شاید شما با من فرق داشته باشی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

🌹يه سوال من چندسال پيش يه بار پانكچر كرده بودم الان يادم نيست چيا ميخوردم،ولي يادمه بعداز عمل ميگفت دوغ و سفيده ي تخم مرغ و ژله بخورين ولي قبلش يادم نيست چيا خوب بود كه خورده بشه؟

و سوال بعدي اينجا كسي دكتر اقصي ميره؟

ببین دکتر بهم گفت دوشنبه که سونو بدم باز یسری امپول میده باید یه هفته دیگه بزنم باز سونوشم.البته دار ...

اکثرا روز اول تاسوم پریود سونو میکنن ویه هفته بعدش و دوباره دوروز بعدش.من دفعه قبل اینجوربودم .ایندفعه دکترمو عوض کردم داروهام هم فرق میکنه

یا رب العالمین
سلام دوستای گلم سلام لیانا جان خیلی خیلی تبریک میگم تولد گل دخترتو 💖💖💖 زیر سایه پدرو مادر بزرگ ...

سلام عزیزم خوبی چکارا میکنی 

دختر و پسرت خوبن 😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اکثرا روز اول تاسوم پریود سونو میکنن ویه هفته بعدش و دوباره دوروز بعدش.من دفعه قبل اینجوربودم .ایندف ...

عه خدا کنه دو روز بعدش باشه من خودم تهرانم ولی دکترم رشت هستش اگه اینطوری باشه خیلی بهتره

بچه ها ای کاش یه گروه تو واتس یا تلگرام داشتیم اینجا خیلی سخته

عه خدا کنه دو روز بعدش باشه من خودم تهرانم ولی دکترم رشت هستش اگه اینطوری باشه خیلی بهتره بچه ها ای ...

اره اکثرا دوسه روز بعدشه اگه تخمکات خوب باشن پانکچر هم اکثرامیگن ۱۴ و۱۵ سیکل بودن نهایت بعضیا تا۱۸ سیکل میشه

یا رب العالمین
اره اکثرا دوسه روز بعدشه اگه تخمکات خوب باشن پانکچر هم اکثرامیگن ۱۴ و۱۵ سیکل بودن نهایت بعضیا تا۱۸ س ...

ایشالا این ماه هم من و هم شما و همه ی اونایی که منتظرن جواب بگیرن

یعنی ازتهران میری رشت وبرمیگردی؟

اره چاره ای ندارم تهران زیاد رفتم بعد دیدم چندنفر از خانم دکتر دارن تعریف میکنن گفتم دیگه بیام خودش که خیلی امیدوارم کرد تهران بهم گفتم باید تخمک اهدایی بگیرم

اره چاره ای ندارم تهران زیاد رفتم بعد دیدم چندنفر از خانم دکتر دارن تعریف میکنن گفتم دیگه بیام خودش ...

مشکلتون چیه؟من خودم مشکل ندارم شوهرم ازواسپرمه و ازبیضه نمونه گرفتن گفتن ضعیفه حالا ایندفعه هردومون مکمل مصرف کردیم ببینم چی میشه

یا رب العالمین