2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044852 بازدید | 684415 پست
سلام ساراجان ممنون عزیزم شکر نی نی هم خوبه البته بعضی وقتا درد دارم که نمیدونم علتش چیه اصلا...شنبه ...

خب خداروشکر ان شاالله صحیح و سالم بغلش بگیری

من که آره فعلا که فک می کنم دو باره انتقال بشم منفی میشه کل بدنم میلرزه گفتم یذره بگذره یادم بره این چیزا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آخی عزیزم. بالاخره مادر شدی؟

ان شاالله که شده باشم. هنوز روز 7 انتقالمه. از دیروزم همش دردای پریودی دارم. توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت کفتی دیگه برای ضخامت چون فشار خون اون منطقه رو بالا میبره

اع واقعا؟ حالامن شانسی یه چیزی گفتم دقیق نمیدونستم عزیزم. 

اخه سری قبل ضخامت بالانرفت اینوحدسی گفتم, اهان پس برای فشارشه اینجورمیشم؟ ببخشیدیه سوال بنظرت غیرطبیعیه که من الان روز8پریودم اماهنوزپریودم؟؟ 

ان شاالله که شده باشم. هنوز روز 7 انتقالمه. از دیروزم همش دردای پریودی دارم. توکل ب خدا

توکل بر خدا. انشالله نتیجه ی تحمل این همه درد رو بگیریم. خداکنه مثبت باشی عزیزم بد به دلت راه نده🙏🤲♥️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا

و آنان هستند که گویند: پروردگارا، ما را زنان و فرزندانی مرحمت فرما که مایه چشم روشنی ما باشند، و ما را (سر خیل پاکان و) پیشوای اهل تقوا قرار ده.

روز دوازدهم انتقال بی بی چکم مثبت شد.....

وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْ ...

مبارک باشه عزیزم خدا رو شکر. ما رو هم دعا کن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نازنین جوونم الان رفتم کل پیامامو شخم زدم دیدم راست میگیا دوبااار پیام دادی من ندیدم که ازم بعیده وا ...

🤪🤪🤪🤪🤪🤪دیدی دختر منم اون روزا گفتم چراجواب منو نمیدی 😬😬😬خواهش میکنم ...اییییی جونم عزیزم خداحفظش کنه گل پسری قوی رو الهی سالم بیادبغلت ...اره بیشترمون پسرداریم توتاپیک 

مبارک باشه عزیزم خدا رو شکر. ما رو هم دعا کن

قربونت 

نمیتونم عکس ارسال کنم خطا میده 

هنوز آزمایش ندادم شنبه آزمایش میدم 

ولی خدا رو قسم دادم به آبروی حضرت زهرا و این ماه بزرگ که دامن همه بچه های این تاپیک و هرکس که منتظره سبز بشه از خدا خواستم خوشحالی نصف و نیمه منو با خبر مادر شدن بچه های اینجا هزار برابر کنه به حق حضرت زهرا 

وای عزیز دلم... چقدر امیدوار بودم من 😔😔 امیدوارم هر چه زودتر یه سورپرایز شیرین در انتظارت باشه چ ...

سورپرایز شیرین مال مردمه نه مال من😔 

من دیگه به هیچی اعتقاد ندارم...

۷ هفته باید باشه

ساک پوچه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️