2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
مرسی گلم جواب دادی. شاید. سونوش درد نداشت ولی عمق رحم به حدی اذیت شدم رو تخت که فشارم افتاد بعدشم قش ...

فدات عزيزم، من فك كنم براي انتقال جنين عمق رحم رو ميخوان، ولي خب روز پانكچر هم ميتونست تا بيهوشي عمق رو ببينه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا که با خبرای خوب میای ماروهم خوشحال میکنی 😍

انشاالله عزيزم، با دعاهاي شما دوستاي خوبم😘😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
فدات عزيزم، من فك كنم براي انتقال جنين عمق رحم رو ميخوان، ولي خب روز پانكچر هم ميتونست تا بيهوشي عمق ...

اره واقعا آزار دارن دیگه. داغون شدم رفت. فک کن روز اول پریودی برام عمق رحم بدون بی حسی گرفت. این دکتر مرکزه دکتر خودم نبود😣

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عیب نداره حالا یاشماندیدی یامن 😁 مهم اینه که جوجه تودلیت سالمه راستی پرنسسه یاپسملیه 🤔

نازنین جوونم الان رفتم کل پیامامو شخم زدم دیدم راست میگیا دوبااار پیام دادی من ندیدم که ازم بعیده واقعا،،،ببخشید عزیزم🙈

مث مال شما پسر پسر قند و عسل😂😂😍👶👶👶

دقت کردی بیشترمون پسردار شدیم،همه تیکرشون آبیه انگاری😊

سلام ساراجان ممنون عزیزم شکر نی نی هم خوبه البته بعضی وقتا درد دارم که نمیدونم علتش چیه اصلا...شنبه ...

عزیزم نمیدونی وقتی خوندم خداروشکر حال نی نیت خوبه چقدر چقدر خوشحال شدم. به خدا انگار در مورد یکی از قل قلی‌های خودم شنیدم. ایشالله که به سلامت زایمان میکنی و بغلش میگیری. کاش زمان زودتر بگذره همه انشالله به اونچه میخوان برسن ❤️❤️❤️❤️

اره واقعا آزار دارن دیگه. داغون شدم رفت. فک کن روز اول پریودی برام عمق رحم بدون بی حسی گرفت. این دکت ...

عزييييزم، واقعا توي اون دوره آستانه درد پايين مياد

مواد داخلشو چون سوزن سرنگم به تهش نمیرسه نمی تونم بکشم راحت، هی چند بار برمیگرده داخل جاش، کلا قلقشو ...

ببين سر سوزنت كوتاهه كه به تهش نميرسه، سرسوزن معمولي بگير، يعني انسوليني نباشه. بعد كه كارات تموم شد، سرسوزن انسوليني بزن براي تزريق

سلام دوستان. من امروز روز اول پریودم رفتم مرکز اندازه گیری عمق رحم کردن برام. همونجا رو تخت فشارم اف ...

اره برا منم وحشتنااااااااااااااک درد داشت. کلا خمیده برگشتم. ب دکتر التماس می کردم کتو روخدا انتقالم با بیهوشی باشه من توان دردشو ندارم. قبول نکرد. بعد انتقال گفتم خدا خیرش بده انتقال چیز خاصی نداشت چشمم ترسیده بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱