2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
دقیقا ...خیلی بی اشتها شدم ممکنه از داروهای پانکچر باشه؟

ممکنه عزیزم

والا این داروها پدر آدم رو در میاره من روزی ۱۳تا قرص دارم در حال حاضر +۲تا امپول .هرروز صبح بدون استثنا از خواب که بیدار میشم گلاب به روت باید بالا بیارم اصلا وضعیت خوبی ندارم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
گلم والا به من باشه میگم سیاهدانه رو در حد گهگاهی استفاده کنیم نه برای مقاصد درمانی پرولاکتین رو با ...

جدی میگی عزیزم؟من نمیدونستم پرولاکتین رو بالادمیبره....یه مدتی خوردم سینه هام درد گرفت دیگه ولش کردم ....خدارو شکر الان خوب شده....پس علتش منکنه پرولاکنین باشه...در صورتی که من اصلا تو ازمایش قبلیم اصلا پرولاکتین نداشتم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم آره من یادمه 😍ایشالا این دفعه مثبتی❤️❤️ من یه بار دیگه هم انتقال دادم این سری خراش و سل ...

عزیزم....

قربونت 

حالا شنبه میرم تست بدم توکل به خدا 

الان کی انتقال میدی انشاالله؟ 

من آزمایش ایمنی انعقادی دادم مشکل نداشتم ولی هیسترو نکردم این سری و پی جی دی هم نکردم توکل به خدا 

زهراعروس جان توی تاپیکات دیدم آندومتریوز داری میشه یکم توضیح بدی کیست در چه حد بود کدوم مرکز رفتی&nb ...

اره عزیزم

من ۴ ساله اندومتریوز داشتم

یعنی یکی دوسال قبل ازدواجم

کیستم ۹ سانت بود و حتما نیاز به جراحی داشت

اون موقع ۱۸ سالم بود

و تو بیمارستان آرش لاپاراسکوپی شدم (خانم دکتر مریم اشرفی و زهراعسگری)

و بعدش قرصای LD  رو باید جوری مصرف میکردم که اصلا پریود نشم

سال بعدش عروسی کردم و دکتر بهم میگفت جلوگیری نکن

ولی اون موقع برام زود بود چون یکی دوماه بود عروسی کرده بودم و ۱۹ سالم بود و به خاطر همین پشت گوش انداختم

میخواستم دوسال بعد عروسیم اقدام کنم

یه سال از عروسیم گذشت و دیگه تصمیم گرفتم اقدام کنم چون دکترم خیلی بهم میگفت

یکسال بعد عروسیم اقدام کردم و تا یکسال باردار نشدم

دقیقا یکسال که شد رفتم دوباره پیش دکترم ودردای شدیدی داشتم میخواستم عمل کنم فقط چون دیدم باردار که نمیشم و کیستم دوباره عود کرده بود و اینبار دوتا ۵ سانت داشتم

ولی دکتر گفت اگه لاپاراسکوپی بشی ذخیره تخمدانت میاد پایین و ممکنه بعد عمل هیچ وقت باردار نشی

پس بهتره بری جنین فریز کنی و بعد عمل که شدی بری انتقال بدی

من به قصد فریز رفتم و سیکلمو توهمون بیمارستان ارش با خانم دکتر مریم  فریدمجتهدی انجام دادم و ۲۰ تا تخمک داشتم که ۷ تاشون جنین شدن

بعدش رفتم پیش دکتر و گفتم جنین فریز کردم ولی میترسم عمل بشم و دیگه ذخیره نداشته باشم چون شنیدم ممکنه این ۷ تا هیچکدومشون نشه

دکترم گفت اصلا لازم نیست دیگه تواین وضع کرونا هم عمل بشی برو انتقال بده

منم انتقال دادم و قبل انتقالم یکم ناامید بودم که اندومتریوز دارم و نکنه نذاره باردار بشم 

توکل کردم به خدا و چله حدیث کسا شروع کردم از شهادت حضرت زهرا تا ولادتشون که ۴۰ روز میشد و ۴۰ روز رو متوسل شدم به حضرت زهرا

دقیقا روز قبل ولادت حضرت زهرا و روز مادر انتقال دادم

و خدارو هزار مرتبه شکر که باردار شدم و حضرت زهرا بهم نگاه کرد و حاجتمو داد

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

ممکنه عزیزم والا این داروها پدر آدم رو در میاره من روزی ۱۳تا قرص دارم در حال حاضر +۲تا امپول .هرروز ...

اره والا ساعت 1به بعد حالم خرابه

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
دوستم میگه نگرفته که بی بی منفیه ،یعضیا میگن جنین فریز دیر نیگیره چیزی میدونید

اصلا قانون و قاعده مشخصی نداره.با آرامش داروهاتو ادامه بده و صب کن تا روز آزمایش.خدا هرچی بخواد همون مبشه و تمام این جوش زدنهای ما بی فایدس.اون کار خودشو میکنه.

سلام عزیزم. منم چشم انتظارم مثل بقیه. تبریک میگم. تو حس بی نظیر رحمت خدا رو تجربه میکنی. برای ما هم ...

ممنونم

ان شاء الله همونطوری که تو تاپیکت گفتی خدا به دیده رحمت بهت نگاه کنه و زودی مامان بشی

من مشکلتو نمیدونم ولی هرچی هست استرسو از خودت دور کن و تغذیتو سالم

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

حق داری ناراحت باشی به خودت زمان بده... منم هربار داغون میشم  بارها و بارها گفتم کاش بمیرم را ...

آره عزیزم همینطوره...انگار مرور زمان یه جوری مارو عادت میده به این غم منفی شدن...ایشالا که شما هم بزودی به هدفت برسی.

مباااااارکت باشه گلم  مشکلتون چی بود؟شما بودید مورفو و تحرک همسرتون صفربود؟کجا میکرو کردین جوا ...

ممنونم

نه عزیزم شوهرم مشکل نداشت، خودم اندومتریوز داشتم

مباااااارکت باشه گلم  مشکلتون چی بود؟شما بودید مورفو و تحرک همسرتون صفربود؟کجا میکرو کردین جوا ...

بیمارستان آرش با خانم دکتر مریم فرید مجتهدی

اونجا دکترای خوبی داره و چون دولتیه هزینه هاش خ کمتر از جاهای دیگست

ولی خب خ شلوغه

وای‌‌عزیزم‌حرف‌دل‌منو‌زدی😭😭😭😢😢😢 😔😔😔😔😔😖😖😔😔😔😔😖

عزیزم....ولی خدارو شکر که شما یه بچه داری.

ولی در حسرت بچه بودن یه حس خیلی سنگینیه.

ایشالا که خدا بخواسته شما رو هم جواب بده.

زهرا جون سلام مبارکه  دکترت کی بود؟ ای وی اف بودی؟

سلام ممنونم

بله من میکرو کردم دکترم مریم فریدمجتهدی تو بیمارستان ارش