2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
خدا بزرگه انشالله باهمینا به ارزوت برسی من انقدر عشق پسرم که نگو وقتی تو مانیتور دیدمش دلم یهو ریخت ...

ای جان عزیزم ایشالا میچسبه به دلت ...اره نشونم دادن .....گفتن یکیش عالیه یکیش خوبه ...ولی تا خدا نخاد همه اینا حرفه

اگه مطب ميري كه بهتره، خيلي شلوغ نيست، فك كردم كلينيك ميري.  دكتر من الان بخاطر كرونا همراه نم ...

میرم ابن سینا فردا . اگه ببینم خیلی شلوغه میرم مطب  . ب منشی اصلا نمیتونم بسپرم همسرم از منم سخت گیرتره . توکل بخدا 

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از صبح همش شکمم از تو کش میاد یعنی کلافه ام کرده😅 با تشکر از داروهای محترم که در این دو هفته انتظا ...

بهاره جان تنهاترین علامتی که من داشتم همون کش اومدن شکمم بود حس میکردم از تو شکمم قشنگ دارن میکشن..ان شاءالله که برای شمام نشونه ی خوبی باشه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ان شاالله این طور باشه من هر علامتی رو میذارم به حساب عوارض داروها. ولی واقعا دلم برای هر سه تا جن ...

عزیزم حتما میمونن برات سوره ی حجرات رو زیاد بخون نینی هات سفت بچسبن بهت..منم برات آیت الکرسی میخونم عزیزم

عزیزم میگن سنگکی ک خشک شده تورختخواب قبل بیدارشدن بخورین،باتُرد،یابعضیاحتی پفک وچیپس شنیدم میخوردن،ب ...

نه حتی اسم اینایی که گفتی هم حالمو بهم میزنه🙊

دمیترون داده دکتر ولی تاثیری نداره اصلا.. ویتامین ب۶ رو اتفاقا خواهرمم گفت بگیرم بخورم از دکترم پرسیدم گفت خواستی بگیر بخور ولی هنوز امتحان نکردم..چجوری باید بخورمش روزی یکی؟

مامان گلی حون بو کردن زنجبیل شنیدم خوبه....صبحهها هم نون خشک یزار کنارت یا بیسکوییت تا بلند شدی بخور ...

ساقی جون هیچکدوم تاثیر نداره امتحان کردم بدترم میکنه😔 حالا این تهوع به کنار کاملا بی اشتها شدم من موندم چجوری سرپام هیچی که نمیتونم بخورم تا یه تیکه میخورم میریزم بیرون ببخشید انگار معده ام باید مثل زمین فوتبال خالی باشه🤕🤕

عزیزم حتما میمونن برات سوره ی حجرات رو زیاد بخون نینی هات سفت بچسبن بهت..منم برات آیت الکرسی میخونم ...

ممنووووون مهربووووون🤗🤗🤗❤❤❤❤

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ساقی جون هیچکدوم تاثیر نداره امتحان کردم بدترم میکنه😔 حالا این تهوع به کنار کاملا بی اشتها شدم من م ...

ان شاالله زودتر رفع بشه ویارت عزیز.

ولی بازم از داشتنش خدا رو شکر کن. شاید باورت نشه ولی من واقعا الان حسرت چنین حالی رو دارم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام دوستان من امروز آزمایشم مثبت شد😍😭 ان شاء الله قسمت و روزی همه چشم انتظارا مخصوصا ivf ای ها ...

مباااااارکت باشه گلم 

مشکلتون چی بود؟شما بودید مورفو و تحرک همسرتون صفربود؟کجا میکرو کردین جواب گرفتید ؟

مشکل اینجاس که دخترم ۵ سالشه و کسیو اینجا ندارم برام نگهش داره . بخاطر دخترم میترسم که همراهمونه

عزيزم دخترت رو بذار پيش همسرت تو ماشين بمونه نبري كلينيك بهتره من بار اول رفتم اصلا نذاشتن همراه ببرم دكتر گفت صدامو با گوشيت ضبط كن واسه همسرت بذار

عزيزم دخترت رو بذار پيش همسرت تو ماشين بمونه نبري كلينيك بهتره من بار اول رفتم اصلا نذاشتن همراه ببر ...

وای مرسی عزیزم . حتما اینکارو میکنم . میخواستم برم با دکتر صحبت کنم ک ما نوبتی میایم داخل . اگه اینجوریه ک خیلی خوبه

راستی چیکار کردی همون دکتر علیرضایی رو انتخاب کردی 

خدای من خدای معجزه هاست .