2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
یه بیمارا شنبه ویزیت شدسونوی دومش بود گفت تخمک گیری ۴شنبه میشه گفت من خودم راهم دوره خودتون دکتر صال ...

عزیزم احتمالا 14 هم پریودت پانکچر میشی. منظورم از تقریبی این بود ک حدود روز 12 تا 14 پریودت رو حساب کن و از الان تماس بگیر مطبِ دکتر صالحی، و بپرس این چند روز یا فلان هفته دکتر هست یا نه. البته نیازی نیست اینکارو بکنی چون گفتی میترسی دکتر نباشه، گفتم میتونی ازش بپرسی.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
به منم گفتن با همه چیز ۱۸ تومن ولی من ۳۰ تومن با همه چیز دارو ها وتعیین جنسیت ۹ تا جنین مامان ماهک ج ...

چقد هزينه بر ايشاله همين بار مثبت بشي ،ايواي هزينه اش كمتره ولي خوب ريسكه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای مرسی عزیزم . حتما اینکارو میکنم . میخواستم برم با دکتر صحبت کنم ک ما نوبتی میایم داخل . اگه اینج ...

پيش طاهري هم وقت كرفتم ولي منشي ها گفتن اكه بخواي دكتر نصرپانكچر وانتقال رو انجام ميدن، 

[QUOTE=177495218] پيش طاهري هم وقت كرفتم ولي منشي ها گفتن اكه بخواي دكتر نصرپانكچر وانتقال رو انجام ميدن، با اين هزينه بالا كه داره ايشاله بار اول همه مون مثبت بشيم من فكر كردم ٢٢تومن ولي  با هزينه هاي جانبي تا ٣٠ تومن هم ميره

سلام عزیزم مرسی اتفاقا همتون به یادمین هنیشه مخصوصا قدیمیاا چون بیشتر میشناسمشون   اره دیگه ای ...

عزیزم خیالت راحت گل پسرت  بدنیا میادو بزودی بغلش میکنی و برای همه منتظرا دعا میکنی

گلم عرق کاسنی روزی نصف لیوان بخور تا زردی نگیره سعی کن زیاد گرمی نخوری

سلام بچه ها من امروز روز 6   انتقالمه. همش دردای پریودی دارم. دقیقا احساس می کنم که میشم. بشددد ...

عزیزم من ایندفعه همش دردهای پریودی داشتم و خداروشکر جواب گرفتم نگران نباش مطمئنا مامان شدی فقط استرس نداشته باش تا بارداری ت خوب پیش بره انشاالله

واقعا؟ ممنونم چقد خیالم راحت شد. همش فک می کنم دارم پریود میشم. تا امروز خیلی حسم مثبت بود ولی امروز ...

نه هزیزم خیالت راحت بسپار دست خدا خودش کمک میکنه اشلا استرس و نگرانی نداشته باش قران بخون تا ارامش بگیری

بچه ها من حدودا دو سه هفته است دایما رفلاکس دارم. قبلا فکر میکردم شاید چون زیاد دراز میکشم اینجوری م ...

عزیزم من بارداری قبلی از اول بارداری رفلاکس و ترشی معده داشتم جوری ک گلوم داشت قاچ میخورد😂حالا هم ک هنوز اول بارداریم ترشی معده زیادی دارم و خیلی ادیتم اینها طبیعیه  تو بارداری سعی کن شبها غذای آبکی نخوری و سیب بخوری هرچند ک تاثیرش کمه

بچه ها من حدودا دو سه هفته است دایما رفلاکس دارم. قبلا فکر میکردم شاید چون زیاد دراز میکشم اینجوری م ...

نمیدونم ربطی با جنسیت بچه داره یا نه بچه من دختر بود 

جنسیت نی نی شما چیه

هزينه  تعيين جنسيت كلا٣٠ تومن شد ؟اخه يكي ااز بچه ها گفت ١٨ تومن ابن سينا

وای چقدر زیاد 

اصفهان فکر میکنم کلا هزینش ۱۲ میلیون میشه و اگه تعیین جنسیت نباشه حدود ۷/۵ میلیون میشه

درد مریود که عادیه من تا ۱۲ هفته همچنان کم و بیش این دردا رو داشتم ولی سرگیجه رو نمیدونم شاید اثر دا ...

عزیزم منم چند روزه زیر دلم خیلی زیاد درد میکنه خیلی نگران خدای نکرده تهدید به سقط هستم 

هفته ۷ هستم 

مخصوصا وقتی روی زمین میشینم بنظرت چکار کنم

واقعا ببخشید خیلی اعصابم خرابه وجود خودم خودمو اذیت میکنه، بچه ها همچین بودکه بشنوین یا جایی بخونین ...

بله عزیزم ممکنه بی بی را زود گذاشتید و منفی باشه ولی جواب آزمایش مثبت بشه 

توکلت بخدا باشه اصلا استرس نداشته باش با استرس جواب نمیگیری گلم 

بسپار دست خدا هر چی بصلاحته برات مقدر کنه

انشاالله فردا با دست پر میای و خبر خوب میدی بهمون

واقن روز دوازده منفی بود؟روز سیزده عدد بتاتون چند بود؟

بله گلم روز دوازدهم بی بی منفی بود ساعت ۱ ظهر وبعد یکساعت و نیم هاله دوم تشکیل شد

صبح روز سیزدهم ناشتا همون موقع دو خط تشکیل شد

روز چهاردهم صبح تیتر بتا ۲۴۰ بود