2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خب گفت با شوهرت بیا جلسه اوله . باید همسرت باشه  میشه اول من برم بعد بیام‌پیش بچه ، همسرم بره ...

نه عزيزم ژنتيك فك كنم بايد باهم باشيد. يه دفتر مداد براش بردار ببرش تو اتاق، بشينه نقاشي كنه🙃

فقط بچه رو به كسي نسپار.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ایشالا که مثبت میشی با همین یه دونه پسرت عزیزم ...من واقن دیگه توانی ندارم پروانه جون ....همه چیش یه ...

من به شوشوم گفتم یعنی اگر صد بارم بشه میرم یه عادتی که دارم نمیدونم خوبه یا بدخیلی رو هرچی کلیک کنم سمجم وول نمیکنم تا بهش نرسم همیشه شوشو میگه خدا کنه رو چیزی زوم نکنی انقدر میرمو میام تا بلاخره بشه توکل به اوس کریم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهاره جان تنهاترین علامتی که من داشتم همون کش اومدن شکمم بود حس میکردم از تو شکمم قشنگ دارن میکشن..ا ...

ان شاالله این طور باشه

من هر علامتی رو میذارم به حساب عوارض داروها.

ولی واقعا دلم برای هر سه تا جنینم تنگه. کاش دوسم داشته باشن و برام بمونن. کاش میدونستن و میفهمیدن چقدر دوسشون دارم. دوست داشتن نه به خاطر اینکه دوست دارم  مادر بشم، از صمیم قلبم خودشون رو دوست دارم و بابت از دست دادن هر کدومشون جداگانه غصه میخورم و بابت داشتن هر کدومشون جداگانه خوشحال میشم.

کاش میشنیدن که دوسشون دارم😢😭

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
اره من بهشون گفتم ولی برایه ژنتیک حتما باید دوتا تون با هم برید داخل ولی برایه بقیه خودشون درک میکنن

اهان خوبه عزیزم . مرسی . امشب یکم استرس داشتم بخاطر این کرونای انگلیسی ، گفتم فردا نریم . ولی همسرم میگه با رعایت کامل بریم ببینیم خدا چی میخواد 

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی عزیزم . یعنی همزمان نمیخواد همسرم بیاد داخل مطب ؟ منشی گفت باید مشاوره بشین . بخدا استرس دارم ن ...

اگه مطب ميري كه بهتره، خيلي شلوغ نيست، فك كردم كلينيك ميري. 

دكتر من الان بخاطر كرونا همراه نميپذيره، من خودم ميرم داخل. 

منشي ها هم سرشون شلوغه كه بخواي بهش بسپاري

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من به شوشوم گفتم یعنی اگر صد بارم بشه میرم یه عادتی که دارم نمیدونم خوبه یا بدخیلی رو هرچی کلیک کنم ...

افرین به ارادت عزیزم ...خیلی هم اخلاق خوبیه ....خوبه که همسرتم باهات را میاد ...من همسرم از اول هم مخالف بود ....اگه بخام دوباره برم اصلن قبول نمیکنه متاسفانه ...

قربونت برم عزیزم چشم حتما دعا میکنم همه به زودی دامنشون سبز بشه و انتظارشون تموم به حق خانم فاطمه ...

سلام عزیزم. منم چشم انتظارم مثل بقیه. تبریک میگم. تو حس بی نظیر رحمت خدا رو تجربه میکنی. برای ما هم دعا کن♥️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
مرسی عزیزم . یعنی همزمان نمیخواد همسرم بیاد داخل مطب ؟ منشی گفت باید مشاوره بشین . بخدا استرس دارم ن ...

تشکیل پرونده ی اولم امضاشومیخواد به منشی بگو قبول میکنه شناسنامه و کارت ملیم ببر برایه تشکیل پرونده از من خواستن والله من فقط برایه ژنتیک بردمش بعدش اون بخش مردان جدا ویزیت میشه توهم زنان جدا بعدشم تارضایت نامه بودمن امضامیکردم میگفتم بزاره شوشو میومد نگران نباش خدا بزرگه روز عملم زود باید بری تشکیل پرونده بدی اونو میخواد برایه امضا ونمونه ببخشید طولانیم شد 

نه عزيزم ژنتيك فك كنم بايد باهم باشيد. يه دفتر مداد براش بردار ببرش تو اتاق، بشينه نقاشي كنه🙃 فقط ...

اره حتما میبرم . نه اصلا ب غریبه هد اعتماد نمیکنم 

فردا حتما سرگرمش میکنم  

ان شاالله این طور باشه من هر علامتی رو میذارم به حساب عوارض داروها. ولی واقعا دلم برای هر سه تا جن ...

انشاالله دوست دارن مامانِ مهربون و برات مي مونن😘♥️

افرین به ارادت عزیزم ...خیلی هم اخلاق خوبیه ....خوبه که همسرتم باهات را میاد ...من همسرم از اول هم م ...

خدا بزرگه انشالله باهمینا به ارزوت برسی من انقدر عشق پسرم که نگو وقتی تو مانیتور دیدمش دلم یهو ریخت به شما هم نشون دادن زمان انتقال

تشکیل پرونده ی اولم امضاشومیخواد به منشی بگو قبول میکنه شناسنامه و کارت ملیم ببر برایه تشکیل پرونده ...

عزیرم مرسی از این همه راهنمایی . خیالم تا حدی راحت شد  . ممنونم خیلی خوب توضیح دادی فدات شم

خدا بزرگه انشالله باهمینا به ارزوت برسی من انقدر عشق پسرم که نگو وقتی تو مانیتور دیدمش دلم یهو ریخت ...

جنین رو نشونتون دادن؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....