2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من ٥ تا قبل انتقال زدم، روز انتقال هم اونجا برام زدن، الان شياف و دوفاستون استفاده ميكنم. فقط خدا كم ...

😅

خوش به حالت. من تو این ۴سال انتظار به مرور خیلی ناامید و دور شدم. گاهی واقعا از خدا خجالت میکشم. دعا کن منم مثل شما بشم. ایمان قوی و استوار

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
منم اینطوری بودم صبح ها هی کش میومدم وسط کش اومدن یادم میفتاد انتقال دادم یهو قطعش میکردم از ترسم.ان ...

نه، اون کش اومدن خودم صبح ها که یه بحث جداست.

شکمم از تو کش میاد. انگار یکی با انگشتاش به دو سمت مخالف میکشتش😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت عزیزم باشه حتما همین الان برات  ایه الکرسی خوندم ان شاء الله که مامان شدی😍

مرسي مامان مهربوووون، خوش به سعادت ني ني كه مامان دريادلي داره😍😍♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
😅 خوش به حالت. من تو این ۴سال انتظار به مرور خیلی ناامید و دور شدم. گاهی واقعا از خدا خجالت میکشم. ...

نه عزيزم منم كارم گير باشه ميچسبم بهش، هميشه با خودم ميگم وقتي منو همسرم بله گفتيم، يعني به همه چيز توي زندگي بله گفتيم. پس نبايد كم بياريم و كنار بكشيم. يه وقتايي كه همسرم ميگه اگه من مشكل نداشتم تو انقد سختي نميكشيدي، خيلي ناراحت ميشم، ميگم توي رابطه سهم هركس ٥٠ درصده. 

كتاب چهار اثر از فلورانس ترجمه گيتي خوشدل خيلي بهم كمك كرده براي مثبت نگاه كردن. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
یکی جواب منو بده ذخیره م ۰/۰۳۴ دکترم گفته بعد تعطیلات عید بیا برا آی وی اف چه کارکنم تخمکهام با کیفی ...

من داروای دکتر طب سنتیم استفاده میکنم. کپسول رها, سکنجبین عنصلی, مسهل صمغی با طب سوزنی

عزیزم کاملا درکت میکنم منم از وقتی این داروهای مسخره ال دی و آمپولای هورمونیم شروع شد کلا اخلاق و ان ...

ااای جاااان دلم چقدر حرفات آرامش بخش بود برام ، واقعا ممنونم 

انگار بعضی وقتی نیاز داریم یکی مارو دلداری بده تا آروم بشیم ، مرسی که هستی دوستم ❤❤ 

سعی خودمو میکنم این یک ماه بگذره و هرکاری میکنم حال دلم خوب بشه ، برام دعا کن جواب مثبت بگیرم دل خودمو شوهرممو خدا شاد کنه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اون یکی کسی نیست جز نی نی 😍😍😍

بی بی چک منفی بود، هنوز نچسبیدن. از اون جایی که بعد انتقال حس کردم بچه های شیطونی هستن فکر کنم ترجیح دادن به جای چسبیدن و یکجا نشینی مشغول بدو بدو و بازی بشن😅