2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اگه ابن سینا میری همون جا هم آزمایش بده چون مجهزه. اگه روز دو پری هستی ناشتا برو اگه نه که مهم نیست& ...

نه پری  نیستم . ب منشی گفتم‌ شنبه پریود میشم . یکشنبه بیام گفت نه فعلا چهارشنبه بیا لازم باشه دکتر میگه یکشنبه هم بیا 

خدای من خدای معجزه هاست . 
اره من گوشت می خورم چون کلا دخترم گوشت خوره البته مرغم می خوریم کباب می خورم  نه والا دکترم ند ...

من رفتم هفته ۳۰ خودم سر خود رفتم 😍

من کسری بودم فقط از خودم دو روز جلوتر تست کرونا گرفتن حلق و بینی 

همراه هم مامانم بود هم همسرم تا ساعت ۸ بعدش همسرم رفت فقط مامانم موند پیشم شب تا فردا ظهر که مرخص شدم 

میتونی تغییر بدی همراه رو کاری ندارن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه پری  نیستم . ب منشی گفتم‌ شنبه پریود میشم . یکشنبه بیام گفت نه فعلا چهارشنبه بیا لازم باشه د ...

آره عزیزن اگه اولین بارته داری میری و هیچ آزمایش و سونویی نداری فعلا فعلانا کار داری برو انشالله که خیره منم منتظرم پری بشم فردا یا پس برم آز بدم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من رفتم هفته ۳۰ خودم سر خود رفتم 😍 من کسری بودم فقط از خودم دو روز جلوتر تست کرونا گرفتن حلق و بین ...

ااا تو خصوصی بهت پیام دادم‌مگه نیکان نبودی؟ 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه پری  نیستم . ب منشی گفتم‌ شنبه پریود میشم . یکشنبه بیام گفت نه فعلا چهارشنبه بیا لازم باشه د ...

اولین بارت مگه نیست که می خوای بری مرکز؟ باز زنگ بزن ازشون بپرس که بدونی چیکار می خوان بکنن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اولین بارت مگه نیست که می خوای بری مرکز؟ باز زنگ بزن ازشون بپرس که بدونی چیکار می خوان بکنن

چرا اولین باره . گفت چهارشنبه بیا گفتم سه روز بعدش پریود میشم گفت اگه نیاز باشه دکتر میگه ۲ پریودی بیا 

وای واقن؟؟؟خدایا ینی میشه 🥺🥺

پناه جان من چند سال پیش ازمایش بتا دادم ازمایشگاه گفت مشکوکی دو روز دیگه تکرار کن . حتی دکتر اونجا گفت این تغییر بتا یعنی بارداری ولی دو روز دیگه ب رنج اصلیش میرسه 

عزیزم این بالا رفتن بتا بارداریه انشالله

راضی هستین ؟ دکترتون کیه ؟

من همه آزمایشام و عکس رنگی و سونوهام ابن سینا بوده تا الان راضی بودم گلم. دکتر طرازی که یه بار باهاش ویزیت شدم فوق العاده خوش رو و مهربون و من چون خیلی استرسیم قشنگ جواب سوالامو میداد برام یه سری آزمایش که توی پروندم کم داشتم نوشت حالا هفته دیگه باهاش باز ویزیت میشم ولی میخوام این سری برم مطبش ببینم نظرش چیه ابن سینا برم یا پیش خودش من میخوام شروع سیکلم بی افته توی فروردین 

من همه آزمایشام و عکس رنگی و سونوهام ابن سینا بوده تا الان راضی بودم گلم. دکتر طرازی که یه بار باهاش ...

عزیزم انشالله ک دامنت سبز بشه . منم فردا اولین باره ک میخوام برم یه دختر گل دارم اگه خدابخواد تعیین جنسیت کنم

عزیزم انشالله ک دامنت سبز بشه . منم فردا اولین باره ک میخوام برم یه دختر گل دارم اگه خدابخواد تعیین ...

ممنونم انشالله. خدا دخترتو برات حفظ کنه. انشالله موفق باشی. سری بعد خودت هر دکتری رو بخوای میتونی انتخاب کنی انشالله که خیره. شما که مشکلی ندارید همین ابن سینا ادامه بدید. دکتراش همه خوبن