2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۲۵ اره روز انتقالم حساب کردم با اون روز میشه ۴ روز خیلی زود به نظرم ازمایش دادی انشالله خیره امپ ...

نه عزیزم امپوله hcg نداشتم ...خودم که حالم بده ....خدا از دهنت بشنوه عزیزم....اره با بچه نمیشه واقن ...منم اصلن نتونستم مطلق باشم

نه عزیزم امپوله hcg نداشتم ...خودم که حالم بده ....خدا از دهنت بشنوه عزیزم....اره با بچه نمیشه واقن ...

پس مطمین باش مثبتی مشکوک یعنی بتا کمی بالا رفته وبه حد رنج ازمایشگاه نرسیده الکیم بالا نمیره بتا

عزیزم نگران نباش منم چند روز قبل شروع سیکل  سونو شدم دکتر دارو نوشت ک روز دوم شروع کنم و روز ۸ ...

اره پیام دادم گفت اشکال نداره ..شمام مام میری؟ای وی اف شدی

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
۹ اسفند. دکتر البرزی در شیراز

خدا لعنتش کنه گیج رو .. ولی کار خوبی کردی رفتی پیش دکتر نصر

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
خانوما من فردا برای بار اول میخوام برم دکتر ب امید خدا . ب نظرتون ناشتا باشم ؟ اگه آزمایش بنویسه بای ...

اگه ابن سینا میری همون جا هم آزمایش بده چون مجهزه. اگه روز دو پری هستی ناشتا برو اگه نه که مهم نیست 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم ، دکتر لاهوتی

ادرینا جون دوستی مو قبول میکنی؟ منم مریض لاهوتیم