2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دقیقا منم دل تو دلم نیست. کی بشه این تایمم به سلامت بگذره و سالم به دنیا بیان

ایشالا  هفته های باقی به سلامتی وخوشی میگذره برای هممون ...ماهم باشنیدن خبر بارداری همه ی دوستای منتظرمون شادیمون تکمیل میشه 

ایشالا  هفته های باقی به سلامتی وخوشی میگذره برای هممون ...ماهم باشنیدن خبر بارداری همه ی دوستا ...

نازنین میبینی چه بلایی سرم اومد؟؟از استرس دارم غش میکنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جون بد استرسی گرفتم خواهر به دادم برس جوری استرس گرفتم معدم اسید بالا میاره  امروز آز کر ...

ثمین علائم نداری منفی میشه ....ازاونموقع که کروناگرفتی بیشتر ازیک ماه میگذره دیگه ؟

چیشدی ثمینننننن جون 

دوسه تا پست بالاتر برا زینب جون توضیح دادم ببین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین علائم نداری منفی میشه ....ازاونموقع که کروناگرفتی بیشتر ازیک ماه میگذره دیگه ؟

آره ۱۳ آذر بود ۲۷ آذرم منفی شد

نازنین میبینی چه بلایی سرم اومد؟؟از استرس دارم غش میکنم

دیدم بالاتر ...اگه هیچ علائمی نداره منفی میشه نترس...شنیدم واسه کسایی که تستشون مثبت میشه هم پانکچرمیکنن ولی انتقال نمیدن 

انشالله ولی امروز رفتم سونو کیست هام از ۴ ماه پیش هیچ تغییری نکرده ، همون سایزی مونده 😔 دکتر گفت ب ...

خدا بزرگه عزیزم اگه خدا بخواد چرا نشه 

دوست منم همین طوره دکتر بهش گفته با همین کیستا انتقال میده

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
خیلی ناراحتم دکتر خیلی راحت برگشت گفت رحم اجاره ای  بعد که گفتم من همش دوماهه کورتاژ شدم گفت ...

عزیزم منم فیبروم جراحی کردم چند روز پیش رفته بودم مام داروهای انتقالو بگیرم گفتن اندومترت نامنظمه رحم اجاره ای بگیری بهتره اگر هم به رحم خودت میخوای انتقال بدی برو عکس رنگی بگیر بیار ، همین چند روز پیش دکتر لاهوتی یه فیلم گذاشته بود به یه رحم شدیدا اسیب دیده جنین انتقال داده بود یه جای مناسبی مثلا انتقال داده بود که گرفته بود ، بهشون گفتم چجوری شما پیشنهاد رحم اجاره ای ندادین گفتن مادر به امیدی پیش من اومده بود نخواستم ناامیدش کنم و موفق شدم به آرزوش برسونمش ، خیلی عجیب بود برام که گاهی این وسطا خیلی یهویی تصمیم میگیرن یه نفر رو ناامید نکنن!

عزیزم من که جلوگیری ندارم، اصلا بلد نیستم،  ولی اصلا دیگه انتقال نمیدم  از خدا میخوام خو ...

زینبی جون ایشالا میشه چرا نشه من یکی اینقد دعات میکنم به آرزوی دلت برسی 🙏🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دیدم بالاتر ...اگه هیچ علائمی نداره منفی میشه نترس...شنیدم واسه کسایی که تستشون مثبت میشه هم پانکچرم ...

فکر نکنم توی ابن سینا پانکچر کنن.

من نگران آمپولام نمیدونم بزنم نزنم

من همه چی خوردم ماهک جون  ولی خب ماه اخر واسه وزن گیری گوشت زیاد خوردم با اینکه اصلا دوست ندار ...

اره من گوشت می خورم چون کلا دخترم گوشت خوره البته مرغم می خوریم کباب می خورم 

نه والا دکترم نداد تو رفتی ؟

راستی نیکان میزاره همراه صبح تا شب یکی باشه شبم یکی دیگه؟ و اینکه تست میگیره از همراهااا؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
منم نمیدونم ثمین  ...چقد بد که جوابو ندادن .ازفرداباید بزنی؟ خب فرداجواب نمیدن ؟

فردا ۷صبح میرم ابن سینا ولی مگه من تا فردا از استرس میتونم آدم شم