2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045062 بازدید | 684424 پست
دوستان کمک من شیاف واژینال دارم ببخشید ولی چه قدر باید بره داخل چقدر باید بعد از گذاشتن باید بلند نش ...

عزیزم نیم ساعت یایه ساعت دراز بکشی کافیه.شیاف هم تاحالا واژینال استفاده نکردم اندازه دو بند انگشت فک کنم باید بره داخل

من امروز رفتم دکتر بالاخره شکممو دکتر اندازه گرفت ولی با دست نه با متر🤣 اولین بار بود و یاد شادن جو ...

عزیزم،بازم خوبه خداروشکر شکمت اندازش مناسب بوده نه مثل من کوچیک و ابهام برانگیز😅

من انوکسارو که 16 هفته برام قطع کرد ولی درباره آسپرینو پرولوتون تا الان چیزی نگفته بهم

منم سکسکه ی جنین برام سواله که چجوریه، آخه یه وقتایی زیر شکمم مثل نبض مرتب تا چنددقیقه میزنه، یعنی این سکسکشه؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی؟امروز روز دوم سیکلم بود و رفتم پیش دکتر براش توضیح دادم که سینال داروی مناسبی برام ن ...

سلام عزیزم دکتر طرازی ویزیتت کرد؟ یا نه اسمه دکتره چی بود 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ببین دوتا توشه یه اب یه پودر همونو قاطی کنم؟داروخونه بهم اب مقطر هم داده.من روزی یدونه باید بزنم

ببین من برا دو سال پیش بود الا‌ن گیج شدم این کاربری که تگ میکنم پرگووریس داشت بیاد جواب میده. یا برو درمونگاه خودشون میدونن چطور بزنن.دیگه بقیشو خودت بزن

@zendgiman     عزیزم میشه دوستمون رو برا تزریق پرگووریس راهنمایی کنی  

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

سلام به دوستای گلم 

من امروز رفتم پیش دکتر خودم که قرار بود نوبت لاپاروسکوپی بده برای هفته آینده اما وقتی گفتم صد درصد تخمک اهدایی نمیخوام گفت لاپاروسکوپی نکنیم و جنینی که مونده رو انتقال بدیم البته سیکلم میفته بعداز عید 

امروز روز ۶ پریودم بود گفت دیفرلین یا مشابهش رو بزنم ۲۸ روز دیگه یکی دیگه و بعدش پریود که شدم روز ۵ شروع کنم یه بسته ال دی بخورم ۵ تا مونده تموم بشه برم سونو  میتونید راهنماییم کنید این آمپول برای چیه و روالش چطوره؟؟

عزیزم،بازم خوبه خداروشکر شکمت اندازش مناسب بوده نه مثل من کوچیک و ابهام برانگیز😅 من انوکسارو که 16 ...

دقیقا همینه . داره سکسکه میکنه ولی قبلا روزی یکبار بود جدیدا بیشتر شده روزی چندباره . برای شما هم همینه؟

عزیزم منم فیبروم جراحی کردم چند روز پیش رفته بودم مام داروهای انتقالو بگیرم گفتن اندومترت نامنظمه رح ...

برا خودمم جالب بود

بدون اینکه پرونده و شرح حالم چک بشه 

هر بار که میرم سریع نامه میخوان بدن واسه پانکچر و من هر بار باید یادآوری کنم که من جنین دارم و میخوام بیارم اینجا pgd بشه

بعد عذرخواهی میکنن

دیروز که نامه میخواستن بدن واسه پانکچر بعدم رحم اجاره ای

من همش ۲ ماهه کورتاژ شدم

تو این دوماه ۴ بار با دارو پریود شدم

وقتی گفتم بهش که انقدر بهم دارو دادین تعجب کرد

گفت برو سیکل طبیعی پریود شو شاید رحم خودشو بازسازی کرد 

ما داریم زیاد تحت فشار میذاریمش

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه خوشبختانه حسش میکنم مثل قبل نیس ولی اینجوری هم نیس که کلا حرکت نکنه نگران بشم .راستی نگفتین هفته ...

خداروشکر که حسش میکنی. من ۳۳ هفته و ۳ روزم عزیزم. نه بابا من که استراحتم همچنان یکمی راه میرم فقط دیگه کاری نمیکنم اخه انقباضم دارم خدا خدا میکنم برم تو ۹ ماه بعد اگه قراره درد زایمان بیاد سراغم دیگه بیاد شما چند هفته ای؟؟

سلام عزیزم ‌ چجوری متوجه شد انقباض داری ؟

عزیزم من خودم گاهی حس میکنم از داخل انگار رحمم جمع میشه واسه چند ثانیه وقتی تو اون چند ثانیه شکممو فشار میدم سفته یکم. دیشبم ماما شکممو چک کرد گفت یکم سفته و انقباض داری یکم ولی خوب کاری نمیشه کرد چون هم امپول میزنم هم قرص میخورم دیگه خدا کمکم کنه نی نی خیلی زود نیاد  

من امروز رفتم دکتر بالاخره شکممو دکتر اندازه گرفت ولی با دست نه با متر🤣 اولین بار بود و یاد شادن جو ...

به من گفت اسپرین تا ۳۵ هفته. هپارینم گفت ی ازمایش  cbcبده اگه پلاکتت خیلی بالاعه نمیشه قطع کرد و تا اخر باید بزنی پرولتونم تا اخر گفت بزن. سکسکه هم گاهی پیش میاد روزی ۳ بار هم میکنه گاهیم دو بار

عزیزم من خودم گاهی حس میکنم از داخل انگار رحمم جمع میشه واسه چند ثانیه وقتی تو اون چند ثانیه شکممو ف ...

نگران نباش عزیزم . انشالا به خوبی پیش میره و فسقل جان به موقع میاد . خدا خودش پشت و پناهشه . منم بعضی روزها حس میکنم که بچه خودشو یهو جمع میکنه دقیقا همون نقطه سفت میشه . شاید اینم انقباض و من خبر نداشتم . 

نگران نباش عزیزم . انشالا به خوبی پیش میره و فسقل جان به موقع میاد . خدا خودش پشت و پناهشه . منم بعض ...

مرسی گلم انشالله. نمیدونم والا ولی ی موقع هایی هم خوده بچس که سفت میکنه خودشو در مجموع دکترت وقتی شکمتو معاینه میکنه اگه سفت باشه میفهمه پس نگران نباش اصلا