2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
انشالله‌‌مثبت‌میشی‌عزیزم فاطمه‌زهرا‌رو‌قسم‌میدم‌به‌حسن‌وحسینش‌انشالله‌مثبت‌بشی ومامان‌دوتا‌نی‌نی‌ن ...

الهییی فدااا بشم مرسی مهربون 🥰🥰🥰❤ 

امیدوارم خیلی زود خدا به جفتمون یه بچه سالم بده ؟ آب کلا زیاد میخودم ، حالت عادی ام روزی ۸ تا لیوان آب میخورم ، خداروشکر کم خونی ندارم 

مشکلم اندومتریوز که با لاپارسکوپی هم هیچ فرقی نکرده ، باید خدا بخواد که دامن منو سبز کنه 

خداروشکر از لحاط روحی فعلا اوکی هستم

تا ببینم خدا برامون چی مقدر کرده 💥❤

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم سیکل لانگ چطوریه داروهاش چیه ؟

سیکل لانک از یک ماه قبل از انتقال دارو میگیری 

که مهم ترینش قرص ال دی و سینافکت 

ولی به من مولتی ویتامین بیبی استار و یه شیاف برای عفونت ام داده ، البته من این ما یه عالمه دارو هم برای عفونت کمی هم که داشتم خوردم 

الانم روز سوم پریودم برم دکتر که دارو جدید بهم بده برای اندومترم . برام دعا کن این با نتیجه بگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به منم قبل انتقال داد آره عزیز. خونریزی کم و پریودی کوتاه میشه

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی و پاسخ دادی ؟

شما انتقالت مثبت شد ؟ چکارایی انجام دادی ؟

الهییی فدااا بشم مرسی مهربون 🥰🥰🥰❤  امیدوارم خیلی زود خدا به جفتمون یه بچه سالم بده ؟ آب کلا ...

قوربونت..انشالله

آفرین‌بهترین‌‌کارو‌میکنی..درکنارپیاده‌روی‌آب‌عالیه

ازکجامیدونی‌آندومتریوزت‌‌‌داری؟

چرابالاپراسکوپی‌درمان‌نشدی؟؟

به‌دکترتاکیدکن‌براآندومتریوزت‌‌داروبده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ممنونم عزيزم  نه عزيز خودم خاستم خود دكتر عليرضايي انتقالمو انجام بده

به سلامتی عزیزم

انشالله که با بتای حسابی خدا دلتو شاد کنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها من جنین بلاست انتقال دادم. روز چندم باید انتظار لک لانه گزینی داشته باشم؟

قزار نیست لک ببینی حتما عزیزممم دنبال لک نباش ایشالا مامانی 😊😍😊

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم چون داروی هورمونی داره باید از همون اورولوژیست بپرسین

سلام عزیزم خوبی؟امروز روز دوم سیکلم بود و رفتم پیش دکتر براش توضیح دادم که سینال داروی مناسبی برام نیست چون تخمکهامو فعال نمیکنه اونم برام آمپول elonva و پی دی هوموگ و اورگاتران نوشت حالا سوالم اینه اطلاعی داری از این امپولا من تا امروز elonva نزدم گفت شلاقی بریم جلو برات

بقیه دوستان هم اگر اطلاعی دارید خوشحال میشم راهنماییم کنید

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام ب همه دوستانم سلام ب آنای عزیزم ک نمیدونم فعالیتی داره باز توی تاپیک یا نه...دوستان قدیم چند نف ...

سلام عزیزم خوبی؟وای چقدر خوشحال شدم دیدمت دوردونت خوبه؟حسابی الان شیرین شده ها 

خدا برات حفظش کنه من مجدد امروز وارد سیکل پانکچر شدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....