2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ممنون ماهم خوبیم شکر خدا منم یکم سرپا باشم کمرم درد میگیره .چند وقته خودم اشپزی میکنم دیگع از غذاهای ...

راستش راجع به لاکسی ژل اطلاعی ندارم عزیزم. آشپزی خیلی نمیکنم. خیلی وقتا مادرشوهرم غذا درست میکنه میفرسته. همسرم فرصت آشپزی نداره،  همین الانم که در خدمت شمام کهیر و‌خارش و معده درد نذاشته بخوابم. انقدم خسته ام خوابم میاد که نگو. اما بازم خدارو‌شکر، انشالله به زودی بارداری های راحت تری نصیب دوستای قشنگ و منتظرم بشه به حق همین شب عزیز و‌صاحب این وقت و ساعت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والله من ابن سینام کل کارام از اول تا اخر تحت نظر دکتر انصاری پور بود همه کارامم خودش انجام دادانتقا ...

انشالله بسلامتی . انشالله میای و تیکر بارداریتو میزنی 

شمام تعیین جنسیت بودین ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
بله قطعا مطمئنم خيالت راحت راحت عزيزم .  منم دكتر عليرضايي هستم😉😉 آره پياده روي عاليه مخصوص ...

خوبی عزیزم

عزیزم دکتر نصر انتقالت رو انجام داد؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها بعد انتقال افسردگی هم داره؟ من نمیدونم چرا اینهمه ناراحتم و غم تو دلمه. بغض کردم دارم اشک می ...

طبیعیه گلم بخاطر داروهای هورمونی عزیزم ولی سعی کن به خودت کمک کنی به حس غم بها نده که از این حال در بیای فکرتو مشغول کن کتاب خوب بخون فیلم کمدی ببین 

@لی_لا1       @shadennn       @nazaniin۷۴    ...

سلام عزیزم خداروشکر خوبین ...ماهم خوبیم توکل به خدا بقیه ی راه روهم به سلامتی بگذرونیم ...من ازوقتی وارد ماه هفت شدم حالت تهوعم شروع شده نزدیک یک ماه هم هست که ساق پاهامو شبا با روسری میبندم بعد میخوابم بس که دردمیکنه از گرماهم شبا به سختی میخوابم 😐😐😐خداروشکر ترک نخوردم فعلا شکمم هم ماما ودکتر گفتن که اندازش طبیعیه واسه هفته ای که هستم ولی خب فرداسونو میرم ببینم وزن نینی چقدرشده ....عزیزم واسه کارات بگو کسی بیاد کمکت با کارگر بگیر خودت کارنکن اصلا ...من خودم کاراموومیکنم البته چندماهیه اومدیم اینجا تمیزه همه چی،  فقط گردگیری نیازه 

بله

انشالله بسلامتی . من تازه میخوام شروع کنم. برای اولین نوبتی ک میگیرم باید دوم‌پریودی باشه . اخه من یکشنبه هفته بعد دوم‌پریودیمه ب نظرتون اون موقع برم ؟

راستی زنگ زدم نوبت بگیرم بگم با دکتر انصاری فر میخوام . اخه گفتم با دکتر سهیلا عارفی میخوام منشیشون گفت عارفی تعیین جنسیت انجام نمیده منم دیگه نرفتم . 

ببخشید زیاد سوال پرسیدم .

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه ها من دیشب خواب دیدم یک پسر نوزاد برهنه بهم دادن و گذاشتن تو بغلم 😍😍😍 خوابشم برام شیرین بود 

خدا به واقعیت تعبیرش کنه به حق این روز اول ماه رجب 

برای همه انشاالله 

خیلی دعام کنین خیلی محتاجم🙏🙏🙏😔

اینو از یه کاربر گرفتم به دلم نشست گفتم به شما هم بگم 

ازتون خواااااهش میکنم برای مادرشدن منم دعا کنید زهراهستم 🌹🌹🌹🌹الهی تک به تکتون مامان بشید

یکی از دوستان خوب نی نی سایتی تابستون 93تاپیک زده بودن که متاسفانه الان ترکونده اون تاپیک رو میگفت خاله شون باردار نمیشد دستور مرحوم آیت الله بهجت(ره) رو بکار میگیرن و بچه دار میشن کاش اون دوستمون (نقرابی جووون)خودشون بودن و از زبون خودشون میشنیدید خیلی شیرین تعریف کرده بود.آدم موهاش سیخ میشد... آیت الله بهجت فرمودند:زن و شوهری که بچه دار نمیشن تو ماه رجب صد هزار صلوات بفرستن ان شا الله تا ماه رجب سال آینده بچه دار خواهند شد. منم خواستم فقط اطلاع رسانی کنم... ایشالا بحق علی اصغر(ع) سرباز 6 ماهه اباعبدالله دامن همه منتظرا سبز بشه و فرزند سالم و صالحی نصیبشون بشه الهی آمین 

فکر کنم زینب جون @زینبی_بابا   هم این دستور رو عملی کردن درسته؟

من برات تعبیرش میکنم  مامان شدی رفته نی نی هم پسر هست مبارکه🌹

ای جان کاش اینطوری بود واقعا❤️❤️❤️❤️ 

قربون خدا برم براش کاری نداره که همه ما مادر بشیم 

و اذا یقول له کن فیکون......

بگه باش میشه .....

خدایا دل همه منتظرارو شاد کن من شب و روز خدا میدونه دعام همینه برای همه بعد خودم 

امروز تولد امام محمد باقر و روز اول ماه رجبه 

خدا رحمش بیاد بهمون به احترام این روز و ماه.....